Ledeni ubojica (2011)

The Mechanic (Originalni naziv)

akcija drama

Elitni plaćeni ubojica odlazi na krvavu misiju s jednim ciljem, osvetiti svog mentora

 
Režija: Simon West
Scenarij: Lewis John Carlino, Richard Wenk
Uloge: Jason Statham, Ben Foster, Donald Sutherland, Tony Goldwyn, Mini Anden

Filmografija

Zvijezda akcijskih filmova Jason Statham se pojavljuje u glavnoj ulozi u ovom remakeu istoimenog filma iz 1972. godine. Film je režirao Simon West, redatelj koji je slavu stekao eksplozivnim Con Airom.

Arthur Bishop (Jason Statham) je stroj - elitni ubojica strogog reda, s jedinstvenim talentom za čisto uklanjanje meta. Taj posao zahtjeva profesionalno savršenstvo i potpunu nevezanost, a Bishop je u tome najbolji. Međutim, kada ubiju njegovog mentora i bliskog prijatelja Harryja (Donald Sutherland), Bishop je itekako vezan. Sam si nameće sljedeći zadatak- odgovorne za to ubojstvo želi vidjeti mrtve.
Misija se zakomplicira kad Harryjev sin Steve (Ben Foster) dolazi s istim osvetničkim ciljem i naumom da izuči Bishopov zanat. Bishop je oduvijek djelovao sam, ali ne može okrenuti leđa Harryjevom sinu. Sistematičan ubojica uzima impulzivnog studenta pod svoje okrilje i smrtonosno mentorstvo je rođeno. U potrazi za konačnom metom, prijete im prijevare, a oni koji bi trebali riješiti probleme i sami postaju problem.

Komentari (9)

Foto