interceptor87 @ 3.2.2011. 19:09
vrlo zanimljiv film...
prvih pola sata , mozda i nije obecavajuce,,,al nakon toga film postaje sasvim zanimljiv i dobar...
ne znam zasto ,al jedan dio flima me asocira na stanje u Lijepoj nasoj... 
crnisokol @ 3.2.2011. 19:26
film kojim sam otkrio Sama Rockwella...odličan glumac
doom @ 3.2.2011. 19:31
gledal sam ga i mogu reci vrlo zanimljiv film!!
trinity @ 3.2.2011. 19:49
Slažem se, jedan od inovativnijih SF-a u posljednje vrijeme. Ideja nije potpuno originalna, ali odlično napravljeno. Sam odličan, volim ga još od Beeblebroxa....
zac @ 24.9.2011. 19:56
Preporuka za pogledat jedan od boljih sf-a u posljednje vrijeme. Ideja univerzalna, orginalna sa sistematičnim građenjem priče, rasplet zanimljiv. Defiitvno film koji će vas pribiti uz ekran da se pitate svake minute... i kaj će sad bit???
gestapo @ 24.9.2011. 20:32
film je super,nije za svakoga nekima je bil dosadan i spor ali meni je 8/10!
bearfoot @ 31.1.2012. 11:31
izvrsna atmosfera filma, klaustrofobično ali interesantno okruženje, odnos među "likovima" nikako mi nije legao, neuvjerljivo, logika mi nalaže žešću i eksplozivniju reakciju na takvo saznanje...
jana_banana @ 31.1.2012. 13:25
izvrsna atmosfera filma, klaustrofobično ali interesantno okruženje, odnos među "likovima" nikako mi nije legao, neuvjerljivo, logika mi nalaže žešću i eksplozivniju reakciju na takvo saznanje...
bearfoot
Apsolutno se slažem. Film sam "utvrdila" više puta - i dalje mi se sviđa, no njegova reakcija je u najmanju ruku mlitava... jednostavno nešto fali...