bozoli @ 13.3.2011. 23:48
To tako ispada od starijih clanova,ako neko napise od novih npr.dobar film uzme se u neg.kontekstu,dok,stariji si mogu dozvolit cak i slogove za neki film.Ako neki zele strucne rasprave treba otvoriti samo za te novi site.Cak se i pogrdno nazivaju.
bumerang
Ne kužim što si mislio/mislila tu pod "slog"?
I nitko se pogrdno ne naziva... Barem koliko ja znam. Možda mene netko komentira iza mojih leđa. U tom slučaju, ako im je zabava, bolje da se opet okrenem, pa da nastave. Ok...žuta minuta... Tajm aut za mene!
bozoli @ 13.3.2011. 23:59
ne razum'ješ ti ni burek, ni zeljanicu, ni sirnicu...
bearfoot
Mmmm, njam, njam, njam.... Sad bih natrag u Sarajevo... Najbolja i najkvalitetnija fast-food klopa na području bivše Jugoslavije. Ćevapi... Ah, Medvjeđe Stopalo, sad sam gladna! A ja ne mogu sutra samo skočiti do pečarnice i kupiti si porciju. Milosti!
bearfoot @ 14.3.2011. 0:07
Mmmm, njam, njam, njam.... Sad bih natrag u Sarajevo... Najbolja i najkvalitetnija fast-food klopa na području bivše Jugoslavije. Ćevapi... Ah, Medvjeđe Stopalo, sad sam gladna! A ja ne mogu sutra samo skočiti do pečarnice i kupiti si porciju. Milosti! 
bozoli
eto vidiš
nisam ja vrijeđao, i nisam mislio na hranu...
kasno je i spava mi se
, pa nemrem objašnjavati, ali komentar je bio dobronamjeran
mala_vila @ 14.3.2011. 17:59
Hmm... zanimljivo. I ja sam znala nekad izvuć neku staru temu na Forumu, ali samo zato što sam stvarno htjela to komentirat, ne zato da.. eto tako - moj komentar bude tamo! Oprostite ako je to ikoga zasmetalo u bilo kojoj mjeri.
Pismenost?! Smatram da je u redu da se piše kako Bog zapovijeda, ali ne treba pretjerivati. I meni se omakne ponekad neka greška ili mi izleti riječ na dijelektu, a ponekad zna biti i malo zamarajuće stalno mislit na nekakvu vražju gramatiku i pravopis (budući da studiram kroatistiku, za sad su mi dovoljne jezične vježbe na faksu i sve ostalo) - ne želim se nekad s time zamarati.
:)