Ok, možemo li se dogovoriti kao ljudi kakav portal želimo?
Npr. voljela bih da ima malo više tolerancije i poštovanja prema drugim korisnicima (pa kad napišem da mi je je... Odiseja tak-tak da ne budem proglašena u najmanju ruku glupom zato što se ne slažem sa sažvakanim mišljenjima većine filmskih kritičara)
Voljela bih da kad netko kaže obožavam/mrzim ovaj film, da usput kaže i zašto. To može biti razlog osobne naravi ili nešto savršeno tehničke prirode, ali da znam zašto ga (ne) treba gledati (jer ja fakat ne radim anketu sa "da" ili "ne" odgovorima, paih odna zbrojim i tako odlučim!)
Voljela bih da, ako ljudi znaju neku zanimljivost o dotičnom filmu, glumcu, redatelju, produkcijskoj kući i slično, to podijele sa ostalima (da informacije jesu "out there", kao i istina, ali jel se stvarno moram pomučit kao Mulder da dođem do njih?)
Voljela bih čuti i više prijedloga o filmovima koje treba pogledati ako ti se npr. sviđa ovaj film.
Voljela bih da se redakcija malo potrudi, zaposli nekoga dodatnog, da saznamo malo više o manjim filmskim festivalima i što se događa lokalno.
I na kraju, voljela bih da se Magare vrati. Nedostaje mi taj senilni tovar! Iako se i Buzdovan trudi:
U tih dvadesetak postoje dva psihopata, najmanje jedan provokator, tri do četiri klona, pet-šest nepismenih od kojih se pola trudi, a pola boli kurac za pismenost i mala grupica onih koji pišu konstruktivno.
lol !
over-end-aut!