Baš mi je bio gušt dopisivati se s nekim tko je istinski ljubitelj nogometa i zna cijeniti ono lijepo što ta igra pruža.
Uživao sam pišući o svojim razmišljanjima i čitajući tvoje. Podsjetio si me na jedan lijepi period života kada mi se sve činilo mnogo vedrijim, a u budućnost sam gledao s radošću i nadom. Kaiseru Franz hvala ti na tome!
Aurane, isto mogu i Ja reci za tebe, svaka cast i veliko zadovoljstvo je s nekim bilo razmijenjivati, rijeci, znanje, osjecaje i sve ostalo u svezi nogometa, koji je apsolutno komepententan po svakom pitanju za to, a to si Ti Aurane, drago mi je kaj se dojmilo i neke druge forumase /znane i neznane/ Goriluk i mogu samo pozeliti jos mnogo slicnih clanaka i rasprava!
Pamtim sjever i utakmicu - zaboravio sam koja je godina Croatia (Dinamo) i Manchester United u Zagrebu. Još imam šal iz tog vremena pola šala je crveno Machester United a pola plavo sa natpisom Dynamo Zagreb - NEPROCIJENJIVO .
.. da to je bilo jesenske 1999. godine, i Ja sam bio na tekmi (naravno) - Auran je odgovorio prije mene, a cijena tog sala ( kaj mi je zanimljivo posebno kaj se netko uopce sjeca tog sala) je bila 50 kuna, a prodavali su Englezi ne nasi?!! : ) - evo Vam jedne informacije iz prve ruke, jer sam razgovarao s prodavacima, kad sam upitao Engleza dali oni nose taj sal u Engleskoj, veli.. oo da to je lijep suvenir, jos ako pobjedimo, super! .. 50 kuna 1999. godine nije bas bilo malo! - ako se tocno sjecam na salu pise Dinamo a ne Croatia Zagreb - daj Gorloce molim te pogledaj (jer Ja nemam) kaj pise bas me sad zivo zanima?!!
Sal su prodavali ispred bacaca diska na sjevernoj strani!
.aaa ako se dobro sijecam Cvita je taj goal zabio u nekim ono zadnjim stotinkama tekme, pred kraj!
... Srđan Mladinić - to je meni bio najbolji ikad branic Dinama!
.. i kad smo vec u tim godinama starim, Ja sam si kupio u suvernirnici Dinamovog stadiona, mali dresic - za auto - pogađate koji broj, broj 8 - Prosinečki - samo naprijed je znak Croatia Zagreb : ( - doduse s svim malim grbovima prijasnjih naziva, no evo ima i mali Dinamov : ) - imam ga u sobi jos i danas! - e da platio sam 80 kuna, kaj je za mene bilo ko da sam kredit morao dici da bi ga kupil!
aa te godine 90 -e nisu bile ni malo lake, jer tad se Dinamo zvao Croatia Zagreb, to su bila vremena kad su navijaci vracali ime DINAMO!
Inace, od svih mojih tekmi na kojima sam bio, a bilo ih je, najbolja mi je bila Hrvatska - Jugoslavija 1999. godine, zbog zajednistva prije tekme, ispred stadiona, na stadionu itd, rezultat je izostao ne ono kaj smo ocekivali no sve ostalo je bilo za pet!