@taurus, par kratkih crtica:
- opovrgavaš sam svoje navode i svaka rečenica ti diskreditira prethodnu, a to je očitovano u dijelu o praćenju nogometa/godinama praćanje
- nogomet pratim od davnih dana, točnije od dana kada sam se zaljubio u jedan klub i počeo shvaćati ngomet. taj klub se zove bayern munchen, a moja ljubav prema minhenskom nogometu nije mjerljiva postovima na mojtv.hr portalu, niti laprdanjima s polupismenjacima
- Barcelona i Real? Smještanje ovoga dvojca u istu vreću? I onda sam je neobjektivni naivac? Španjolski nogomet me NE zanima, prvenstveno zato što je spomenuti dvojica uništio ligu svojim skupim dovođenjem igrača i doveo ligu i ostale ekipe na jako niske grane. A ne zanima me pogotovce barcelona i tika-taka, odlična taktika za odlično uspavljavanje...
- Real - Juve. U ovim okršajima favoriziram Real, favoriziram Bale-Ronaldo-Benzema, favoriziram zdravi razum. Ja itekako znam za što je sposobna Stara Dama, za kakve preokrete su spremni Talijani, a isto tako ne zaboravljam što je Juventus napravio u posljednjih 5-6 godina... Čisti feniks fenomen. Ali Talijani... Možda zato jer sam ljubitelj discipline i rada cijenim njemački nogomet, za razliku od talijanskog i tamošnjeg cirkusa prepunoga užasavajućim trenerima i vodstvima klubova. Koliko su talijani spremni za obrat u dvije sekunde, toliko i nespremni zadržati kontinuitet. Pogledaj Milan, pogledaj Inter, pogledaj za godinu dvije današnju Romu. To je za mene gadljiv i neozbiljan pristup nogometu... U ovom slučaju, to jest ovom topicu, komentirao sam dvije utakmice, sasvim slučajno na tapeti su bili Barcelona i Real, a još slučajnije, igrali su s Talijanima. Nekoliko zala se nakupilo, a ja odabrah par manjih zala...
- Blago tebi, kad na topicu od 15-ak postova procjenjuješ znanje i objektivnost osobe, pogotovo u žanru nogometa. A isto tako te uvjeravam da sam veći ljubitelj nogometa od tebe. Znao sam raditi ljeti 10 poslova da bi otišao u Muchen na utakmicu Bayerna ;)
- Možda znaš koji je moto Bayerna? Mia san mia, odnosno Mi smo mi, To smo što smo... A te ti riječi su ovjekovječene i na mome tijelu ;)