olio @ 19.5.2009. 9:31
ja sam gledao discovery channel
masni @ 19.5.2009. 13:04
Da, interesantno je da se općenito ta istraživanja o gledanosti provode na 1000 mulaca koji imaju 4 programa na daljinskom i prisiljeni su ih gledati. Zanimljivo bi bilo vidjeti rezultate gledanosti naših televizija kad bi "mulci" uz njih imali i par kvalitetnih stranih programa na daljinskom. Onda ne bi bilo toliko kur... sa gledanošću, a prihodi od marketinga bi se rapidno strmopizdili.
franz @ 20.5.2009. 14:02
Da, interesantno je da se općenito ta istraživanja o gledanosti provode na 1000 mulaca koji imaju 4 programa na daljinskom i prisiljeni su ih gledati. Zanimljivo bi bilo vidjeti rezultate gledanosti naših televizija kad bi "mulci" uz njih imali i par kvalitetnih stranih programa na daljinskom. Onda ne bi bilo toliko kur... sa gledanošću, a prihodi od marketinga bi se rapidno strmopizdili.
masni
.. maščobo nemaju svi ni novaca za milion programa, a ni vremena za sjediti i gledati 24 sata svaki dan tolike različite programe kao ti jel, a neke jednostavno to sve nezanima pa im je zaista dovoljno imati 4 programa na daljinskom! ili im je i to previše, i nisu citiram " mulci" kao što ti veliš! no očito je da si podeblje ograničen da bi to shvatio!
....zato samo ti neizlazi van iz kuće i dalje gledaj svoje programe 24 sata svaki dan! 
von franz
masni @ 20.5.2009. 16:07
Francek, negacija se u pravilu piše odvojeno od glagola.
Ne zanima, ne izlazi....
Poanta komentara je u metodi istraživanja gledanosti, a ne u broju kanala na daljincu. Ali to će shvatiti samo ograničeni poput mene. Ti ne buš, prijaaatelj.
franz @ 21.5.2009. 23:10
Francek, negacija se u pravilu piše odvojeno od glagola.
Ne zanima, ne izlazi....
Poanta komentara je u metodi istraživanja gledanosti, a ne u broju kanala na daljincu. Ali to će shvatiti samo ograničeni poput mene. Ti ne buš, prijaaatelj.
masni
.. veni - vidi - vici!!
.. maščobo to ti se zove u prijevodu - bacim lopticu i gledam na koji način ćeš poskočit!
.. znao sam da ćeš se pozvati na one stvari i jako je smiješno gledati kako si nasjeo na tu foru
... "Nisam znao da si ograničen", ali ako ti veliš ne ću ti kvarit euforiju i doživljaj
von franz