aya @ 9.8.2011. 20:08
Bio on Jeremy Irons ili ne, za takav "prijateljski čin" dobio bi volej iza uha, onak' po
balkanski!
mala_maja @ 9.8.2011. 20:40
ma ok je to muškima, a da se mi počnemo tako ponašati prema njima kao da su komadi mesa e onda to ne bi bilo ok, pa zapravo znate i sam kako muškarci reagiraju na takvo ponašanje od žena.
pametnjakovic @ 10.8.2011. 11:26
Kad bih žene hvatale moj šup... guz.....zadnjicu, što se dešava u zadnje vrijeme ( I have no idea why ) ja bih bio presretan.
bearfoot @ 10.8.2011. 15:33
zasitili smo se rukovanja, treba nešto novo, pa zašto ne guzovanje....isti kriteriji kao i za rukovanje, il' se guzuje ko' mlakonja i'l se guzuje ko' muškarčina......
played @ 10.8.2011. 19:14
Svakako da je" prijateljska"... Ha, pozdravlja li on tako svoju mater, sestru, kćer ili unuku?!
aya @ 10.8.2011. 20:53
zasitili smo se rukovanja, treba nešto novo, pa zašto ne guzovanje....isti kriteriji kao i za rukovanje, il' se guzuje ko' mlakonja i'l se guzuje ko' muškarčina......
bearfoot
Ti, bear, dakle nemaš apsolutno ništa protiv da ti netko guzuje ženu, npr.kad ode u dućan! Ono - sretne dva-tri poznanika, a svi je redom guzuju!
bearfoot @ 11.8.2011. 14:30
Ti, bear, dakle nemaš apsolutno ništa protiv da ti netko guzuje ženu, npr.kad ode u dućan! Ono - sretne dva-tri poznanika, a svi je redom guzuju! 
aya
ma mislim da je moj komentar " preguzovan" za tebe.....
pametnjakovic @ 11.8.2011. 17:01
ma mislim da je moj komentar " preguzovan" za tebe.....
bearfoot
Dobro sad ! Nije skontala foru, šta je sad odmah se svi zaletili. Effin' back of !