doom @ 27.1.2011. 19:41
nazalost sve sto je dobro kratko traje!
trinity @ 27.1.2011. 21:00
ja sam ih volio do šamara. nakon toga su mi se zamjerili, pošto su sve komercijalniji i komercijalniji ://
fox89
Joj, dajte s tim komercijalizacijama...pa se metallica prodala, pa ovi, pa oni...
Prvo: Nije i tebi u životu u interesu IMAT para, a ne NEMAT ih?
Drugo: Svaki čovjek koji dugo radi neki posao zaželi se malo promjene ili poludi...pa ljudi malo eksperimentiraju, istražuju, zabavljaju sami sebe novim idejama...
pardon, moje skromno mišljenje.
interceptor87 @ 27.1.2011. 21:03
Joj, dajte s tim komercijalizacijama...pa se metallica prodala, pa ovi, pa oni...
trinity
Metallica je najbolji primjer benda koji se prodao..

fox89 @ 27.1.2011. 21:21
Prvo: Nije i tebi u životu u interesu IMAT para, a ne NEMAT ih?
Drugo: Svaki čovjek koji dugo radi neki posao zaželi se malo promjene ili poludi...pa ljudi malo eksperimentiraju, istražuju, zabavljaju sami sebe novim idejama...
pardon, moje skromno mišljenje.
trinity
ne smeta meni što oni zarađuju više para, nego što su se okenuli masi i za njih stvaraju glazbu, a iznevjerili i napustili one koji su ih napravili zvijezdama.
trinity @ 27.1.2011. 21:30
ne smeta meni što oni zarađuju više para, nego što su se okenuli masi i za njih stvaraju glazbu, a iznevjerili i napustili one koji su ih napravili zvijezdama.
E, jebiga...(jel se smije ovdje ta riječ koristit, ja nova?)...očito niste dosta para trošili na njih tada, pa su se morali okrenut lovašima.

Ma, ne, bez zezancije, mislim da je normalno da ljudi kako odrastaju, tako se i lagano mijenjaju, smiruju, postaju mainstream...(Hetfield i kompanija već u pedesetima). Meni je dovoljan i Master of puppets da im budem zahvalna zauvijek što su ga napravili. Ne moraju me više u ništa uvjeravat...
interceptor87 @ 27.1.2011. 21:45
E, jebiga...(jel se smije ovdje ta riječ koristit, ja nova?)...očito niste dosta para trošili na njih tada, pa su se morali okrenut lovašima.
Ma, ne, bez zezancije, mislim da je normalno da ljudi kako odrastaju, tako se i lagano mijenjaju, smiruju, postaju mainstream...(Hetfield i kompanija već u pedesetima). Meni je dovoljan i Master of puppets da im budem zahvalna zauvijek što su ga napravili. Ne moraju me više u ništa uvjeravat...
trinity
and justice for all i master...svaka cast...ustvari svih prvih pet albuma...
i par obrada na garage...
al ovo sve drugo je....navlacenje...
pogotovo St Anger...najgori album u povijesti thrash metala...
napravljen samo da se okrene lova...
buzdovan @ 27.1.2011. 21:49
Hladno pivo je vrhunski bend!
Slušam ih od samih početaka i nimalo mi ne smeta njihova "promjena".
Poslušajte neke mnogo poznatije bendove ili pjevače i vidjet ćete promjenu koja je sasvim prihvatljiva i ponekad neizbježna.
trinity @ 27.1.2011. 22:00
Oops, pa ti si još mlađi od mene...e, onda znaš kak je to kad voliš muziku čiji najbolji ljudi su sad prestari da bi ti dali vrhunski doživljaj...baš sam ljubomorna na ove od pet banki koji su išli na te koncerte....
interceptor87 @ 27.1.2011. 22:00
heh..bio je vrhunski događaj i na Hipodromu..
ma da..nije to vise to...jedino Hetfield posteno odsvira..
Kirk nema vise brzine na solazama,Lars fušari na bubnjevima,a Trujillo mi nije neki basista.
puno bolji mi je bio Newsted...
ma svi su isti, i Metallica,i Maideni,i Slayer,i Acdc...
jedini novi/zadnji dobar album od te stare garde mi je od Megadetha - Endgame...
mario @ 27.1.2011. 22:08
Meni su isto stariji albumi draži, gad i džinovski su mi extra dok je ovo ostalo... meh. Može se poslušati ali onako da se ne obraća pažnja.
Što se tiče Metallice, uf... koliko sam puta raspravljao o tome sa frendom... pogotov oko St. Anger albuma, kojeg ja ne mogu smisliti, dok ga ovi moji obožavaju. Meni zvuči moderno i prodano dok je njima to pravi smjer u kojem je Metallica trebala krenuti... No, bend koji je napravio Ride The Lighting, može raditi što god hoće, sa tim albumom su se iskupili za sljedećih sto loših.
trinity @ 27.1.2011. 22:09
A znaš kaj ću ti ja reć? Ja ne znam svirat niti jedan instrument, tako da uopće ne čujem te neke sitne greške, ili vama koji svirate možda velike greške. Pa nije to opera da se picigani oko krive note. Meni je 99 posto toga u čistom osjećaju adrenalina, divljanja, skakanja, energije...bila i ja na hipodromu, ali i na U2, i iskreno mogu reći da sam od Metallice dobila jebeni koncert koji mi je napunio žile krvlju, a od Bone drek na šibici...političke govore.
interceptor87 @ 27.1.2011. 22:14
ma koncert na hipodromu je bip super...
bolje nego maideni na poljudu...i 5 x bolje nego U2...
mario...ma Saint Anger...ja ga isto ne mogu smislit...al ni moja ekipa...
za razliku od ovoga zadnjeg albuma..koji je prema St Angeru.. Ride the lightning 
pravi smjer prema kojemu je Metallica trebala krenut? :)
pa Metallica oduvijek ima svoj smjer...a St Anger je bio skretanje sa puta..sa kojega se trebalo brzo vratit... :)
cak i Metallica zna..da su zasra...li sa tim albumom...
trinity @ 27.1.2011. 22:20
A obzirom da je tema Hladno Pivo, također mogu reć da mi je na njihovim koncertima uvijek savršeno...Praše dečki, sviraju fenomenalno( kažem- što se osjećaja tiče, nisam stručnjak). Još kad bi Mile znao pjevat, pa di bi im kraj bio!
interceptor87 @ 27.1.2011. 22:20
koji članak mi uopce komentiramo ?
interceptor87 @ 27.1.2011. 22:21
sviraju fenomenalno..al meni se na njihove koncerte vise ne da ici..
trinity @ 27.1.2011. 22:26
koji članak mi uopce komentiramo ? 
interceptor87
HAHAHAHA, a krivi očito...al nije bed, iz mog iskustva- o čemu god se počne pričat- na kraju se završi na Metallici...tak da sve pet.

E, a kaj ste samo St. Anger napali, pa kaj je vama Magnetic DOBAR? meni samo 'The day that never comes', i to od polovice prema kraju...
interceptor87 @ 27.1.2011. 22:28
HAHAHAHA, a krivi očito...al nije bed, iz mog iskustva- o čemu god se počne pričat- na kraju se završi na Metallici...tak da sve pet.
E, a kaj ste samo St. Anger napali, pa kaj je vama Magnetic DOBAR? meni samo 'The day that never comes', i to od polovice prema kraju...
trinity
ma ni load ni reload... :)
haha...nisam poslusao magnetic...bilo me strah..nakon Angera...tj znam The day that never comes...i to radi spota...
Yugo i Neven Ciganovic u njemu 
a sto se tice koreografije na koncertu - Rammstein , uvjerljivo meni najbolji...
mario @ 27.1.2011. 22:31
Pa Đemo i ekipa su starci sada, nema više old school thrasha... moderni zvuk i sve cake koje idu uz to se sada prodaje. Ni Death Magnetic mi ne odgovara ima možda jedna dvije stvari koje su mi upale u uho ostalo na ignore.
Sva sreća dobrog metala i fantastičnih mladih bendova ne fali.