jovil @ 26.1.2011. 17:59
Mile Legenda.Pribilježio sam 16 travanj.
Kad se prisjetim njegovih sporadičnih pojavljivanja u seriji Bitange i Princeze, u trenu mi se popravi raspoloženje.
black79 @ 26.1.2011. 18:21
još se jedino hladno pivo trudi biti orginalni..mada su na vrhu hr rock scene..nadam se da će novi album biti odličan..
zubak @ 26.1.2011. 20:55
Mile careeeee,bio bi i kralj,al sam Jovilu obecao krunu,da je ima kad ide za Bosanski Samac
doom @ 26.1.2011. 21:24
decki su zakon bil sam na par njihovih koncerta i uvjek su rado slusani kod mene!!
sienna @ 26.1.2011. 21:26
Bas me zanima kakav ce biti novi album, a singl jedva ceeeeeeeekam!!!
crnisokol @ 27.1.2011. 10:21
nadam se da će se novim albumom vratiti punk korijenima, a ne furati mainstream rock
hitman_4 @ 27.1.2011. 12:06
nadam se da će se novim albumom vratiti punk korijenima, a ne furati mainstream rock
crnisokol
moš si mislit,od novog albuma ocekujem rock balade za mase
"Pjevajte nesto ljubavno,
Sigurno, tiho, sterilno
Pjevajte nesto ljubavno,
Klinke svrsavaju na to."
doom @ 27.1.2011. 12:51
desetka i đinovski naj albumi bar meni!
fox89 @ 27.1.2011. 14:52
ja sam ih volio do šamara. nakon toga su mi se zamjerili, pošto su sve komercijalniji i komercijalniji ://
interceptor87 @ 27.1.2011. 15:56
ja sam ih volio do šamara. nakon toga su mi se zamjerili, pošto su sve komercijalniji i komercijalniji ://
fox89
u potpunosti se slazem sa ovom izjavom....komercijala sve veca i veca....
doom @ 27.1.2011. 16:18
fox89
bendovi poput hladnog piva ili green day itd....kao sto znamo bili su puno zesci kak bi i punk trebal biti ali zbog slabe prodaje i slabe zarade neobaziruci se na istinske i prave fanove postajali su sve komercijalniji a da zastite sebe i punk to se zove melodicni punk ....meni osobno je dobro hladno pivo i danas ali su mi bolji definitivno bili prije!
jovil @ 27.1.2011. 16:26
u potpunosti se slazem sa ovom izjavom....komercijala sve veca i veca....
interceptor87
Previše okrutnosti prema Hladnom Pivu.
Uzmimo primjerice Prljavo Kazalište i njihove prve albume s Bogovićem kao vokalom(čist punk) i drugu etapu s novim vokalom(opći prijelaz u komercijalu).
Teško je u ovim današnjim vremenima na ovim prostorima uopće funkcionirat kao punk band, a još uz to tražite da ostanu(Hladno Pivo) dosljedni prvim albumima.
Mada, osjećam da bi novi album mogao podsjetiti na prve radove.
hitman_4 @ 27.1.2011. 16:52
hladno pivo je definitivno naš najbolji rock(punk?) bend,najviše cijenim album šamar,koji je stvarno dobar i kvalitetan.zadnji album je isto kvalitetan,al preemlak(za mase).npr. pjesme poput planete,superman,ranjeni i ludi su okey,al mi nikako ne pristaju njima.
stariji albumi su ono baš punk-rock,al navedite barem jedan bend(može i strani), koji i dalje fura svoj stil sa početka karijere...
-smiješno je uopće uspoređivati hp sa prljavcima-
jovil @ 27.1.2011. 17:01
stariji albumi su ono baš punk-rock,al navedite barem jedan bend(može i strani), koji i dalje fura svoj stil sa početka karijere...
hitman_4
Praktički samo oni koji su se raspali nakon nekoliko godina.
interceptor87 @ 27.1.2011. 17:13
hitman_4
ACDC :)
znaci jedno 40 godina..stalno isti stil :)
jovil @ 27.1.2011. 17:25
-smiješno je uopće uspoređivati hp sa prljavcima-
hitman_4
Vrati se malo u prošlost(1979) i poslušaj njihov prvi album.
interceptor87 @ 27.1.2011. 17:38
Vrati se malo u prošlost(1979) i poslušaj njihov prvi album.
jovil
nije bas malo u proslost... 
ucili su sta je punk od Rijeckih bendova....
koji su naravno ostali odani punku....i propali su

dok su se Prljavci prodali..
crnisokol @ 27.1.2011. 17:43
desetka i đinovski naj albumi bar meni!
doom
slažem se..i šamar je bio dobar mada je već i on okretanje masama..
što se tiče usporedbe s Green Day-em, HP mi puno manje 'paše' u pop-punk (ili ti melodični punk, kako je to netko nazvao ovdje) vodama za razliku od GD...mada ja ne bi rekao da je HP pop-punk, već (mainstream) rock
a promjena žanra ne mora biti loša stvar..recimo jedan od meni najdražih bendova The Clash je uspješno napravio nešto slično HP (uz više ekspementiranja)
a i znate da kažu da punk sviraju oni koji ne mogu naučiti više od par akorda..kasnije nauče pa mijenjaju žanr 
doom @ 27.1.2011. 18:10
a i znate da kažu da punk sviraju oni koji ne mogu naučiti više od par akorda..kasnije nauče pa mijenjaju žanr 
crnisokol
nemoj tak ..........puno toga se kaze

!!punk scena u hrvata je dosta jaka i ima jako puno demo bendova koji zare i pale hrvatskom a i sire ali nisu mediski popraceni i u tome je žar ..osobno sam puno prije hodal po punk koncertima i sam sam bil medu organizatorima punk koncerta koji su bili u Novom Marofu.....i upoznal sam decke koji sviraju malo vise od par akorda .......punk nije nesto sto biras ,punk je ono sto jesi i protiv toga nemres!!