gordan @ 14.12.2008. 16:46
Nije valjda Stanković mislio da će njih dvojica sjediti mirno u studiju. Let 3 ko Let 3. Meni su uglavnom simpatični, nekad odu previše u krajnost ali to je njihov stil.
imba @ 14.12.2008. 17:29
da je dobar voditelj uspio bi držati situaciju pod kontrolom.
beno @ 14.12.2008. 17:33
Mislim da je Let3 odavno presao neku granicu provociranja i izazivanja i da su presli u razine degutantnosti i isforsiranosti. S druge strane, Stankovic je mogao i trebao pretpostaviti da emisija nece proci kako treba.
gorlock @ 14.12.2008. 20:32
SLOBODA IZRAŽAVANJA, PA TKO VOLI NEK IZVOLI........
buzdovan @ 1.1.2009. 22:32
Mrle i Prlja nisu izazvali nikakav skandal u emisiji Nedjeljom u 2!
Zanima me zašto je ta emisija prekinuta, a nisu prekinute mnoge druge emisije Aleksandra volimsamsebe Stankovića u kojima su gostovali puno neprihvatljiviji i teže probavljivi gosti!?
Po meni je za ovu zemlju puno opasnije gostovanje i izjave radikala Zmage Jelinčića koji otvoreno napada Hrvatsku i tvrdi da smo u ratu sa Slovenijom od guznom tehnikom ispucanih čepova Let-a 3...
Stankoviću, Stankoviću, proziran si... 
franz @ 2.1.2009. 21:11
.. pa u ringu u kojem su bili stunkovic i let3, pobjedio je nokautom let3!!.. stunkovic je primio ozbiljan udarac s boka, te nije se oporavio u periodu vremenskom od 10 sekundi, i normalno, kapitulacija predao je meć!! malo mi je to od njega ne profesionalno i ne korektno, ipak je on zvučio kao favorit i morao održati svih 12 rundi, pa ako niš drugo na poene od sudaca dobit!!
ali neeee .. morao je on izgubiti živce i potcijeniti protivnika, i onda mu je još ekipa kriva...
ma daaaj.. ohladi...
franz