Video: Mrle i Prlja izazvali skandal u emisiji "Nedjeljom u 2"

nedjelja, 14. prosinca 2008.

Letovci su pokazali guzice i počeli prditi, a Stanković ih je prekrio vlastitim sakoom

Flash nije instaliran. content.

Iako su se prije gostovanja s urednikom Aleksandrom Stankovićem dogovorili kako u emisiji neće psovati niti pokazivati gole guzice, članovi grupe Let 3 prekršili su dogovor pa je voditelj emisiju naprasno završio deset minuta prije kraja emisije. "Dogovor kuću gradi, a vi ste kuću srušili!", ljutito im je rekao Stanković, dajući do znanja da takav incident nije, kako se ispočetka činilo, bio unaprijed dogovoren.

Stanković je negdje na polovici emisije izgubio strpljenje, jer Mrle i Prlja nisu prestajali psovati. "Prčili bi Severinu", "Ko jebe rukometaše" te stalno spominjanje pjesme "Riječka pička" iznervirali su voditelja, a vrhunac se dogodio kad je u studio došao gost riječkih rokera, izvjesni doktor čija je zadaća bila demonstrirati sporno izbacivanje čepova.

Flash nije instaliran. content.

Nakon što je Stanković pokušao otjerati "doktora", Mrle i Prlja su ustali, skinuli hlače i iz stražnjica počeli izbacivati bijeli prah. Emisija je dosegnula vrhunac kad se Stanković ustao, skinuo sako (!!!) i njime prekrio njihove stražnjice, nakon čega ga je ponovno obukao i ustvrdio kako hitno mora na kemijsko čišćenje. I nakon tog incidenta im je dao još jednu priliku, ali Letovci nisu posustajali u psovkama, pa je naglo završio emisiju.

Ono što se ispočetka činilo kao neki interni dogovor pretvorilo se u neviđeni debakl zbog kojeg će vjerojatno i Let 3 i Aleksandar Stanković snositi sankcije. HTV-ovom uredniku nezapamćeni se incident dogodio samo dva tjedna nakon gostovanja Zvonimira Hodaka, kad je postigao najbolji HTV-ov rezultat gledanosti u posljednje tri godine.

Komentari (9)
Povezane vijesti

Ostale vijesti