akasha @ 27.3.2010. 8:01
Gledala sam ovo prije nekoliko mjeseci i moram reći da sam bila oduševljena!! Nisam očekivala da će ovako nešto dobro i kvalitetno neameričko ostvarenje ikada osvanuti u hrvatskim kinima.. Ugodno sam iznenađena i preporučujem film svima, ne samo zaljubljenicima u filmove o vampirima jer ako se udubite u priču shvatit ćete da vampirizam i nije u prvom planu..
Uživajte!!
blabla @ 27.3.2010. 10:23
Meni je film bas bezvezan, tila san pogledat to "vrhunsko neamericko ostvarenje", negdi su ga cak stavili za najbolji film godine... zaspala san od dosade...nisu mi interesantne te vampirske sheme, a ovde se cak nista i ne dogada... jedino sta je mala najgadljivije filmsko dite koje san ikad vidila...
kenji @ 8.4.2010. 0:33
Kad je već riječ o vrhunskim neameričkim ostvarenjima više mi je odgovarao korejski Thirst, nekako se bolje uklopio u vampirski žanr od ove drame o odrastanju. No film je daleko od toga da bude patološki slučaj.
imba @ 5.7.2010. 4:04
izvrstan film, uživao sam u svakoj minuti dok sam ga gledao.
apsolutna preporuka za sve koji znaju prepoznati pravu umjetnost u filmu. Iako, vjerujem da će svima ostalima, koji su navikli na holivudske klišeje i ispraznost, vjerojatno biti pomalo dosadnjikav, nažalost.
Btw, Kenji, i ja sam gledao Thirst koji je također fenomenalan, međutim ta 2 filma se nikako ne mogu uspoređivati.
"Let the right one in" je jednostavno film za polagano uživanje u njegovoj mračnoj atmosferi i prekrasnoj priči
jua @ 5.7.2010. 12:10
gledala sam ga i ja pred malo i OK mi je, vampirizam je tu totalno u 2. planu
ali mislim da su ga krivo preveli =). Right znači i desno, a mala se doselila njemu desno pa.....