franz @ 6.11.2008. 23:27
iisssooo miki, jana jel ti zafrkavaš???
u šta ti onda vjeruješ, ali ok većina ateista pred smrt postanu vjernici!!.. a jbg strah ih probudi..
franz
zelko @ 6.11.2008. 23:30
Gorloče ti si u najmanju ruku budala .
Molio bih administratora da me izbriše kao usera i moje podatke iz profila .
Hvala
gorlock @ 6.11.2008. 23:41
Ovo čak niti neću javno komentirati.
jana_banana @ 6.11.2008. 23:45
iisssooo miki, jana jel ti zafrkavaš???
u šta ti onda vjeruješ, ali ok većina ateista pred smrt postanu vjernici!!.. a jbg strah ih probudi..
franz
pa vi ste dečki fakat prošvicali... ja se zezam, al vidim da je vrag odnio šalu. laku noć!
franz @ 6.11.2008. 23:46
a jesi ti zelko stvarno nekulturnjak, kako možeš tako vrijeđati? ma de ispiši se, di je gumica te obrišemo dok ne sažvačeš malo bontona, mislim ovo ti je ko kuća jedinica iz zalaganja!! pa ti sad mući...
ovako nešto strahota, ovo je horor..
franz
franz @ 6.11.2008. 23:48
jano laku noć, gute nacht, good night, buona notte...
franz
gorlock @ 6.11.2008. 23:49
pa vi ste dečki fakat prošvicali... ja se zezam, al vidim da je vrag odnio šalu. laku noć!
jana_banana
Laku noć, Jana, Franz u nadi da će ipak MINI TV ubrzo postati dostupna svima pa i takovima kakav je Zelko.
franz @ 6.11.2008. 23:52
i od mene gute nacht fur alles.
franz
masni @ 7.11.2008. 0:06
Ne znam zakaj ste se okomili na Zelka. Gorlock je napao Zelka zato kaj djeci pušta Minimax na srpskom (iako je ovaj čak i reko da se boji da mu djeca ne prospikaju srpski), dok mudri Gorlock djeci pušta isti program na rumunjskom???
Jer Gorlockova djeca bolje razumiju rumunjski od srpskog???
Zapravo ne, ali Gorlock je htio pokazati kako je u njegovoj kući ekavica no no
.
Jebote, Gorlock, ti si car. Al kaj ak ti djeca počnu pričat rumunjski i lijepit Čaušeskove slike po frižideru?
gordan @ 7.11.2008. 0:44
Ne znam zakaj ste se okomili na Zelka. Gorlock je napao Zelka zato kaj djeci pušta Minimax na srpskom (iako je ovaj čak i reko da se boji da mu djeca ne prospikaju srpski), dok mudri Gorlock djeci pušta isti program na rumunjskom???
Jer Gorlockova djeca bolje razumiju rumunjski od srpskog???
Zapravo ne, ali Gorlock je htio pokazati kako je u njegovoj kući ekavica no no
.
Jebote, Gorlock, ti si car. Al kaj ak ti djeca počnu pričat rumunjski i lijepit Čaušeskove slike po frižideru?
masni
Da, cijela priča je dosta zanimljiva i pomalo, usudio bih se reći, komična.
franz @ 7.11.2008. 13:24
a jeste svi prepametni i ratoborni, sad svi na gorlocka!! to je strašno.. de skockajte se svi ili ću ja popizdit pa će biti svega"!!!
evo jedan vic pa se smirite svi.. otputovao huso za njemačku na posao, a kod kuće svoju voljenu fatu ostavio samu. za nekih mejsec dana javlja mu se mujo!! ej haso, kao prvo tvoju fatu je odkad te nema pojebalo pola grada, pod drugo i ja sam isto hahah, a pod treće sta veliš za ono drugo!!??
haso uzvraća!! kao prvo kakvi ste luzeri, kao drugo mujo fata ima sidu, a pod treće šta sad veliš na ono drugo!!
franz
gordan @ 7.11.2008. 13:40
Ok, ovaj topic je otišao u skroz krivom smjeru, kao i obično, kad se u priču umiješaju stvari koje nemaju veze s naslovom teme. Franz, vic je dobar, ali ajde pliz otvori u temu u Brblj forumu i tamo ga postaj. Closing.