gorlock @ 3.11.2008. 21:17
Napokon, bilo je i vrijeme da se netko sjeti, bilo kakav domaći dječji kanal bolji je od svakog stranog. Pretplatnik sam Digi TV-a pa primjer imam curicu od 5 godina, koja između 3 dječja kanala može izabrati jedan na rumunjskom i srpskom, i dva na engleskom. Naravno da onaj na rumunjskom i sluša na rumunjskom jeziku, jer ionako ne bi ništa razumjela na onom drugom.
E još samo da Mini Tv postane dostupan širom Hrvatske.
gordan @ 3.11.2008. 21:27
Sumnjam baš da će tako brzo postati dostupan u cijeloj hr, jer je vjerojatno nakana bneta da tim programom privuče što više pretplatnika, što bi im i moglo uspjeti ako maxtv i digitv ne odgovore nečim sličnim. Činjenica je da televizor u mojoj dnevnoj sobi uglavnom služi mom sinu, koji bi me vrlo brzo nagovorio da uzmemo bnetov kabel, kad bi bio dostupan u Samoboru.
gor @ 4.11.2008. 0:32
Slučajno znam da Bnet nema namjeru širenja van Zagreba još neko vrijeme, ali pozitivno je to da su stavili Mini TV u osnovni paket programa, znači onaj s najmanjom pretplatom. To će im sigurno donijeti pregršt novih korisnika.
cevi @ 5.11.2008. 10:31
Ima li netko eventualno informacije da li će u dogledno vrijeme Mini TV biti dostupan i na satelitu? Naime, ja živim u inozemstvu, a crtići su najbolji način da mi 4-godišnji sin uči hrvatski jezik. Do sada sam uvijek od doma donosio tone DVD-a, a bilo bi mi jako drago kada bi imao neki kanal sa crtićima na našem jeziku...
enola @ 5.11.2008. 21:54
Program je super i mi ga u Osijeku na sreću kako korisnici B neta imamo. Tako da moja kći ne propušta Winx-ice u nekom od tri termina a ponekad gleda i sva tri puta tijekom dana. Zadovoljni smo B netom.
franz @ 5.11.2008. 22:14
upsss kriva vrata, sorry nije tema za mene! ej gorloće šta ima!!
ja samo gledam bipsiće..
zelko @ 6.11.2008. 12:33
Taj kanal treba svakako ući u Digi TV paket . B net i Digi nisu konkurencija , jer niti će B net vući optiku na periferiju , niti se satelitske antene smiju vješati po fasadama zgrada . Živim u kvartu dva kilometra od Ilice i gledam Digi TV . Kikići od dvije i četiri godine mi gledaju crtiće na Minimaksu i ako ih primjetim da skidaju spiku pozdraviti ću se sa Digiem .
jana_banana @ 6.11.2008. 14:08
Taj kanal treba svakako ući u Digi TV paket . B net i Digi nisu konkurencija , jer niti će B net vući optiku na periferiju , niti se satelitske antene smiju vješati po fasadama zgrada . Živim u kvartu dva kilometra od Ilice i gledam Digi TV . Kikići od dvije i četiri godine mi gledaju crtiće na Minimaksu i ako ih primjetim da skidaju spiku pozdraviti ću se sa Digiem .
zelko
ak neće skinut spiku iz crtića, skinut će u vrtiću... vjeruj!
masni @ 6.11.2008. 14:20
Mislim da zelko misli na ekavicu.
jana_banana @ 6.11.2008. 14:55
Mislim da zelko misli na ekavicu.
masni
ok - masni - primljeno na znanje.
gorlock @ 6.11.2008. 19:34
Zelko da si pažljivije čitao shvatio bi da sam o tome i pisao, imam i ja Digi ali meni dijete sluša Minimax na rumunjskom.
A ti samo naprijed tim koracima, prebaci si i Eurosport na srpski tako da ti možeš "RAZUMET" što pričaju, ako već ne razumiješ engleski, slušaj onda i ti na rumunjskom.
Ako ti se pak sviđa srpski, pa prebaci malo i na "PTC" ili neki srodni kanal.
SRAMOTO! Ako si možda Srbin pa što se onda žališ nek ti djeca i dalje gledaju Minimax na srpskom, tebi i ne treba Mini TV.
Pozdrav FRANZ, na kojem ti jeziku gledaš "bipsiće" ?
gordan @ 6.11.2008. 19:45
A jel ti Gorlock moraš baš u svaku temu uvest Srbiju i nacionalizam? Ne želimo ovdje prepucavanja o politici. Postoji dosta foruma na kojima ljudi razgovaraju o politici pa idi tamo s njima raspravljaj o toj temi.
franz @ 6.11.2008. 20:51
a jeste se raspištoljili, nemojte samo da izvučem tek ja svoj top iz đepa!!
ja bipsiće gledam na Hrvatskom, Njemačkom ili Engleskom jeziku, ostali ne dolaze u obzir!! a pogotovo NE srpski, u biti šta je to? to za mene ne postoji..
nego vidi ti flash gordona, je se uspjenio! kad onaj kenjači onda šutiš a tu sad napadaš gorlocka, de gordone sorry flash opali se hladnom krpom po čelu, pa te prođe ta bjesnoća.. ajdme mući tamo!
franz
gordan @ 6.11.2008. 21:07
a jeste se raspištoljili, nemojte samo da izvučem tek ja svoj top iz đepa!!
ja bipsiće gledam na Hrvatskom, Njemačkom ili Engleskom jeziku, ostali ne dolaze u obzir!! a pogotovo NE srpski, u biti šta je to? to za mene ne postoji..
nego vidi ti flash gordona, je se uspjenio! kad onaj kenjači onda šutiš a tu sad napadaš gorlocka, de gordone sorry flash opali se hladnom krpom po čelu, pa te prođe ta bjesnoća.. ajdme mući tamo!
franz
franz
O čemu ti Francek? Tko kenjači? Tko šuti? Evo pomirbene sise i ne uvlačite više politiku na ovaj forum.

gorlock @ 6.11.2008. 21:26
Pa da u pravu ste, sise su mrak, ali to nije tema, i nitko nije spominjao politiku, "gordone" nemoj sad opet zaključat temu kao i Thompsona. Kad smo već kod Thompsona bilo bi dobro da se malo klinci obrazuju pa da uvrste par njegovih spotova ili koji koncert i na MINI TV, svakako bi bili još Hrvatskiji.
Usvakom slučaju, za našu Hrvatsku djecu, potreban je kanal sa dječjim programom i crtićima sinhroniziranim na Hrvatskom jeziku, i dječja televizija na OTV-nije loša (ide subotom i nedjeljom od 07.00-11.30 h).
gordan @ 6.11.2008. 22:17
Tko o čemu, Gorlock o Thompsonu. Bez uvrede, ali mislim da se djeci može pokazati puno edukativniji sadržaj nego što su to Thompsonovi spotovi. Želim da mi dijete odraste u duhu stvaranja nečeg novog i korisnog, nečeg što će ga ispunjavati na pozitivan način, a ne da bude opterećeno mržnjom i ratom koji je završio davno prije nego se rodilo.
Sa drugim dijelom tvog posta se slažem i pozdravljam ideju dječje televizije na hrvatskom jeziku. Žalosno je da su nam djeca osuđena gledati programe koje ne razumiju. Svakako bi osim crtića bilo potrebno uvesti i edukativne sadržaje, ali bojim se da toga baš i neće biti previše. Tu bi glavnu ulogu trebala odigrati HTV jer komercijalnim televizijama teško da će pasti napamet baviti se takvim sadržajima. Puno jeftinije je sinkronizirati gomilu crtanih filmova i prikazivati ih cijeli dan.
franz @ 6.11.2008. 22:24
... eee to su teme ... dobra curka...
gorlock @ 6.11.2008. 22:40
DA. Svakako bi bilo bolje da je HRT umjesto sportskog kanala započela dječji kanal.
Što se tiče Thompsona, on ne pjeva o mržnji, ali neću dalje komentirati nije to tema, a što se tiče djece, trebaju djeca znati i povijest, i ne samo to, moraju voljeti domovinu, boga, vjeru, ljubav, obitelj, to mogu naučiti iz nekih pjesama, a naravno da ima i drugih načina.
A sad idem gledati HITNU 94.
jana_banana @ 6.11.2008. 23:19
DA. Svakako bi bilo bolje da je HRT umjesto sportskog kanala započela dječji kanal.
Što se tiče Thompsona, on ne pjeva o mržnji, ali neću dalje komentirati nije to tema, a što se tiče djece, trebaju djeca znati i povijest, i ne samo to, moraju voljeti domovinu, boga, vjeru, ljubav, obitelj, to mogu naučiti iz nekih pjesama, a naravno da ima i drugih načina.
A sad idem gledati HITNU 94.
gorlock
hmm.. a ja sam ateist i pacifist. i kaj sad da radim? da gibam iz Hrvatske?
gorlock @ 6.11.2008. 23:25
hmm.. a ja sam ateist i pacifist. i kaj sad da radim? da gibam iz Hrvatske?
jana_banana
Pa slobodno izvoli, gibaj, van, to je tvoje demokratsko pravo, osim toga nije ti to tema, ako nemaš što pametno za reći radije šuti. A kad se iseliš do tada će valjda neka DTH platforma imati u svojoj ponudi MINI TV, pa si pogledaj ako želiš.