deckoizbajke @ 20.1.2015. 8:42
slazem se s Petrom91
fil je jadan
alexije @ 30.6.2015. 15:29
solidan film, realan pogled u svijet pojedinca koji se na prevaru basnoslovno obogatio, tim novcem kupio sve što se novcem kupiti dalo uključujući i bračnog partnera i na kraju završio u zatvoru izgubivši naravno sve uključujući i (bračnu) ljubav koja to u stvari nikad nije ni bila.
buffalobill @ 30.6.2015. 18:07
alexije hiperproduktivni pa ti odrzavas forum zivim, film je sjajan,cak mi je bolje sjeo na drugo gledanje
filip06 @ 19.5.2017. 21:39
ekstra film...leonardo je rasturio kako je odglumi...svakako ga pogledati
robertini @ 20.5.2017. 21:36
kao da je reprizirao dnevnik košarkaša iz prizme biznismena...i onda se čude što su im razvalili Twinse 
david_dunn @ 16.8.2017. 14:25
Holiwoodsko govno od film . Cuo da ljudi kazu Di Caprio sa ovu ulogu zasluzio oskar sta je suprotno jer sa njegov stil glume u ovom filmu potseca me na gluma Shia La Beowulf u Transformersima . Ni Mattew ni Margot ne spasavaju ovaj film . Sve na sve ovo je jedan od najprecenjenih filmova danasnjice .
1/10
bruce_lee @ 6.3.2018. 22:26
Super film, neke scene poput onog puzanja, bacanja patuljaka, jonahove drkice su mi urnebesne i ne može bolje od toga. Točno tako zamišljam život onih koji ne znaju šta bi sa sobom tokom dana. Čak mi je i kraj dobar.
don berna @ 20.9.2019. 22:17
ako je ovo istina Amerika je jedna velika prevara svojih robova a ne neki američki san
atlantiday @ 21.9.2019. 17:51
Jadan i isprazan život američkih bogatunčića. Što reći? Da imam love do krova da li bih voljela žvijeti na taj način? Ne. Da li mi je fim bio zanimljiv? Ne. Da li sam uživala u ijednoj sceni? Nisam. Suma sumarum, za takve ljude niti me briga, niti mogu suosjećati s njima, niti me zanima filmska ispraznost njihovih jadnih pobuda. Na kraju krajeva,ovo bi bila uvreda za vukove koji su plemenite životinje u odnosu na likove iz filma.
masina @ 22.6.2021. 23:58
Tipicna, expandirana slika americkog razvratnog karaktera. Kriticki film je nula, a kamo li nominiranje za oskara. Moze se pogledat samo ako si na koki ili imas kompleks manje vrijednosti ili dosadan zivot pa ovo dodje kao pep-movie. Leonardo di Pinokio, licno, ima karizmu upravo pinokija, i kad pokusa glumit nekog opakog tipa, ubije i ono malo glumca u sebi. Rekao sam vec prije, odavno, da je njegova jedina, najbolja uloga u “what’s eating gilbert grape” gdje je glumio mladog retarda dok je i sam bio klinac, i ta mu je uloga odlicno stajala i super je odglumio. Sve poslije toga za njega je holivudski ćorak sa konfetima. Eto malo sam vise popljuvao Leonarda, ali sta cu, tip mi je apsolutno antipatican..
amon321 @ 19.2.2022. 18:03
meni super film o degradaciji jedne Imperije koja je stvorena na lažnim vrijednostima materijalizma
noclass @ 19.2.2022. 19:02
Atlantida sve objasnila, uvreda ga vukove koji su plemenite i odane životinje. A sam film sam pokušao pogledati u par navrata i nikada nisam uspio doći do kraja. Jednostavno mi ne sjeda.
machinwig21 @ 21.2.2022. 17:52
Good job! Leonardo always make me smile with his acting. I love him since the 1st time he was my Jack.
fireboy and watergirl