robert rolc @ 20.10.2013. 10:40
Vrlo kvalitetna režija i priča...C.Danes i njena uloga u Domovini,poboljšava i aktualizira gledanost...pišem nakon pola odgledanog...čini mi se da se tek zahuktava...
yuma @ 8.6.2014. 11:10
Oprez, Spoiler. Meni je film mrvicu isprazan, odnosno previše scena je nedorečeno.
Jedna koja tako osobito iritira je ona u onom napuštenom prostoru. Prvo, kako se tamo to sve odigrava i nitko to ne sprečava, Gere je tam upao i nije čuo vriskove i dozivanje imena kojeg traži 5 min. Bzvz.
I fali kaj se o Gereu ne doznaje nis, bilo bi zanimljivo znati zakaj je postao takav.
Navucena 7-ica mi je film.
charlie @ 18.7.2014. 20:23
7,5/10 dobra prica i dobri glumci.
alfa_giulia @ 5.7.2015. 15:47
Nista spektularno, ali Ok filmic za pogledati.
jana_banana @ 5.7.2015. 16:44
Meni je film OK - istina ima nekih razvučenih nedorečenih "besmislenih" scena (čini se da je to više radi vizualnog dojma ...), no ostavlja prljav ukus u ustima - tako je i zamišljeno (ja bih rekla ...)
Glumci su OK - no ja sam ipak Danes najviše voljela u teen seriji "I to mi je neki život" - ovo dalje - nekak mi se čini stalno isto - iste grimase ista spika (jako ružno plače... op.a.) - nisam baš presretna ...
Geere kao Geere - nisam ni za ni protiv.
No "Bagru" svakako pogledajte!
masina @ 11.12.2018. 22:20
Ona Kadee svaka čast za odglumljenu psihopaticu. U jednom momentu mi se učinilo i da nije gluma.. wow!