arnol @ 13.2.2009. 23:45
gorlock, gledaš li ovaj meni izvrstan film ?
mario @ 13.2.2009. 23:50
Arnol
Haha i ovo prvi put čujem. Mislio sam da se Soldier samo meni sviđa :D
Bravo ^^
iq_80 @ 14.2.2009. 7:48
"Jak je film, okrutan,zanimljiv,tužan, jako dobra režija,scene, ma sve !"
Jak, okrutan, zanimljiv, tužan...
Sjedni, vrlo dobar!
Bio bi bolji da nije "samo na VHS-u"! Na DVD je još jači, okrutniji, zanimljiviji, tužniji, jače dobriji...
gorlock @ 14.2.2009. 10:44
Arnol
Tek sam sad vidio, gledao sam prije ovaj film. Zanimljiva priča u svakom slučaju. Ne djelim baš toliko oduševljenja kao ti prema ovom filmu! Niti po meni trebaju biti bilo kakvi borbeni strojevi - univerzalni vojnici i slično.
gorlock @ 30.11.2010. 17:44
Tko zna kako bi ovim vojnicima odgovarale: Nato bokserice ?
"Hrvatske bokserice na NATO-ovoj čuni"
"U Splitu su izumljene prve muške bokserice s pregradama! Već u prosincu stižu na police hrvatskih trgovina, a nakon što su ih testirali liječnici, sportaši i hrvatski vojnici, uskoro bi trebale biti predstavljene i NATO savezu. Inovacija se očituje u jednoj tekstilnoj pregradi kojom su testisi potpuno odvojeni od spolovila"
http://www.rtl.hr/hrvatske-bokserice-na-nato-ovoj-cuni-video-10551
skeletor @ 20.6.2025. 22:34
Relativno nepoznat film široj publici koji je 1998. sa budžetom od 60 mlijuna dolara bio na razini puno poznatijih filmova tipa Saving Private Ryan, Thine Red Line i Matrixa. Još kada se uzme u obzir da su imali puno manje zvjezdanu glumačku postavu za platiti, taj iznos dobiva na još većoj vrijednosti.
Pošto sam fan SF filmova, meni je film sasvim u redu no kada bi ga morao opisati, rekao bi "jedna velika propuštena prilika".
Mala ali vrhunska postava na čelu sa uvjerljivo ozbiljnim Kurt Russelom, vojničinom Scoot Leejem, uvijek dobrom Connie Nielsen, opičenim Buseyem i vječnim negativcem Jaon Issacom. Scenografija i specijalni efekti odlični, sve izgleda kao da je danas snimljeno. Režija vrlo dobra, sve na mjestu.
Najveći problem ovog filma je scenarij. Toliko očitosti, crno bijelih likova, plastičnih dijaloga, klišeja i predvidljivosti da je film potpuno zagušen sa katastrofalnim scenarijem.
Kao fan SF-a, Event Horizonta i Resident Evila dajem navučenih i navijačkih 5/10