Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
TV/FILM/SHOWBIZZ

subota, 30.03.2024 05:00

Island of Bryan S04

Bryan and Sarah Baeumler's epic family adventure continues in Island of Bryan Season 4. With Caerula Mar Club now running as smoothly as can be expected, the Baeumler’s plan to set up their new home base in Florida, just a short commute from the hotel. In order to make their Florida house a home, it's going to take a whole lot of work, while the island continues to deliver challenge after challenge. Will Bryan and Sarah's attempt to reclaim some normalcy result in more chaos for the family, or is this the future for the Baeumlers?


Serije, emisije
000
Travel
Muzeji izlažu čudesna blaga prošlosti koja nam pomažu da shvatimo tko smo i naučimo više o našoj povijesti. Iza svakog artefakta kriju se priče i tajne koje vrve skandalima, misterijem, ubojstvima i intrigama.
000
TLC
Ovi ljudi shvatili su da im pretilost predstavlja veliki zdravstveni problem i sad će probati napraviti sve kako bi skinuli stotinjak kilograma. Pratimo ih od početka donošenja odluke do posjeta liječniku i napornim razgovorima kojima se moraju suočiti sa stvarnošću tog problema - život im je u smrtnoj opasnosti...
100
Travel
Muzeji izlažu čudesna blaga prošlosti koja nam pomažu da shvatimo tko smo i naučimo više o našoj povijesti. Iza svakog artefakta kriju se priče i tajne koje vrve skandalima, misterijem, ubojstvima i intrigama.
200
Travel
Dva čuvara šalju duboko u šumu da zaštite crkvu. Kakvim će nadnaravnim pojavama posvjedočiti? Dok se jedna obitelj udomaćuje u novu kuću, susjed ih upozorava na čudna stvorenja u šumi. Što ih tamo čeka?
300
Travel
Zak Bagans, Aaron Goodwin, Billy Tolley i Jay Wasley samo za vas istražuju najstrašnija mjesta na svijetu za koje se zna da su opsjednuta duhovima!
400
Travel
Ekipa se nalazi u Tennesseeju da bi istražila napušteni zatvor s mučnom prošlošću i zloglasnim zatvorenicima. Što će otkriti u Petrosu? Svima se čini da gube razum dok istražuju zloglasnu ukletu bolnicu u južnom Pittsburgu u Tennesseeju. Što će ondje otkriti?
420
24Kitchen
Najpoznatiji chefovi vode Freda Sirieixa u obilazak restorana u kojima se doista cijeni dobro jelo te će zajedno istražiti zbog čega su ti restorani tako posebni.

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala