Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Daniel Brühl u službenom traileru za seriju Becoming Karl Lagerfeld
Biografska drama u šest nastavaka na Hulu stiže 7. lipnja

Daniel Brühl u službenom traileru za seriju "Becoming Karl Lagerfeld"

Foto: YouTube

Nakon što je premijera prve epizode serije Becoming Karl Lagerfeld početkom mjeseca osvojila publiku u Cannesu, stigao je službeni trailer koji donosi nove scene ove biografske dramske serije.

Priča o poznatom dizajneru početkom lipnja stiže na Hulu, a odvest će nas u srce 1970-ih u Pariz, Moroko i Rim u kojima pratimo nevjerojatan i kompleksan rast ove kultne ličnosti. Između glamura i sukoba ega, grandioznih zabava i destruktivnih strasti, otkrijte priču o Karlu prije nego što je njegovo prezime Lagerfeld osvojilo svijet. Čeka vas nevjerojatno putovanje kako je od nepoznatog dizajnera došao do glavnog dizajnera i kreativnog direktora Chanela, Fendija te kasnije svoje marke.

Uz Daniela Brühla, koji je po mnogima savršeno utjelovio Lagerfelda, vidjet ćemo glumce koji su odigrali poznate ličnosti toga vremena: Théodore Pellerin je Jacques de Bascher, Arnaud Valois je Yves Saint Laurent, Alex Lutz je Pierre Bergé, Agnès Jaoui je Gaby Aghion, Sunnyi Melles je Marlene Dietrich, Théodora Breux je Anita Briey, Jeanne Damas gledamo kao Palomu Picasso, Paula Spera kao Andyja Warhola, a Lisa Kreuzer je Elisabeth Lagerfeld.

Serija je osmišljena prema romanu Kaiser Karl spisateljice Raphaëlle Bacqué koja je jedna od kreatorica i scenaristica uz Jennifer Have i Isaure Pisani-Ferry, a epizode su režirali Jérôme Salle i Audrey Estrougo.

Becoming Karl Lagerfeld na streaming servis Hulu (odnosno Disney+ za međunarodno tržište) stiže 7. lipnja sa svih šest epizoda.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala