Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Novi roditeljski izazovi stižu u četvrtoj sezoni serije Trying
Objavljen je trailer za novu sezonu Apple TV+ serije s Rafeom Spallom i Esther Smith

Novi roditeljski izazovi stižu u četvrtoj sezoni serije "Trying"

Nakon što su kroz tri sezone pokušavali stvoriti svoju idealnu obitelj, Nikki (Esther Smith) i Jason (Rafe Spall) napokon imaju sve što su ikada htjeli u Apple TV+ hit seriji Trying. Serija dolazi od scenarista, tvorca serije i izvršnog producenta Andyja Woltona, a do sada smo pratili njihove pokušaje da imaju djecu na bilo koji način te su se napokon odlučili na posvajanje, unatoč svim izazovima koji dolaze u tom procesu.

Tyler i Princess napokon su s njima, a Nikki i Jason spremni su za sve prave testove i komplicirana pitanja koja dolaze uz odgoj posvojene djece. Novi trailer otkriva nam s kakvim se preprekama obitelj susreće šest godina kasnije i s djecom koja su ušla u nove faze života.

U četvrtoj sezoni obitelj je više-manje zbrinuta, imaju krov nad glavom i potporu sa svih strana te nisu u stresu da će se više ikada razdvajati. No svatko se bori s vlastitim problemima. Vidimo kako Nikki i Jason uz djecu skoro uopće nemaju vremena za sebe, a roditeljske dužnosti s godinama su sve teže.

Tyler ima problema jer nije baš popularan u školi te njegov tata pokreće nogometnu ekipu za njega i druge nepopularne klince. Najzahtjevnija za Jasona i Nikki je Princess, koja je sada tinejdžerica i ima pitanja za svoju biološku majku, koja ju je ostavila kad je imala pet godina. No ona je odlučna naći odgovore na svoja pitanja, bez obzira na cijenu.

Četvrta sezona serije Trying s novim će epizodama stići na Apple TV+ 22. svibnja ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala