Kućište je Antec Fusion silver (htio sam crno ali mi se nije dalo čekat još dva tjedna). Izuzetno je tiho i malih dimenzija, nedostatak je što podržava samo mATX ploče, ali meni to nije smetalo.
Ima ugrađen reciever za mce daljinski, no daljinski se naravno ne dobije :(, pa sad čekam neko tajvansko smeće s ebaya za 20USD...

Matična ploča Gigabyte GA-MA78GM-S2H. Ima na sebi trenutno najjaču onboard grafiku koja može tjerati 1080i HD film, i hdmi izlaz.
Procesor je Athlon X2 4800, ovo plavo na njemu je blue orb cooler.
Osim toga unutra je SS2 dvb-s kartica, dva diska po 500GB i bežična mrežna USB kartica ugurana convinient u kućište.
SS2 je također radila probleme, poklalo se s onboardom mrežom, pa sam potonju morao isključiti.
PCIe zemaljski tuner je također odbijao suradnju, pa sam ga vratio u dućan, i upiknuo USB dvb-t karticu (noname). Sve skupa oko 5.000,00 kn.
Najgore je bilo odabrati software koji će to goniti. Nakon borbe s MediaPortalom (svaka čast dečkima na trudu, ali toliko bugova već dugo nisam vidio u komadu softwarea), odlučio sam se za Vista Media Centar. Stvar radi stabilno, no naravno javio se problemčić, Microsoft ne podržava DVB-s standard... Nasreću postoji ekipa koja je napravila softvare koji mapira dvb-s signal na zemaljske frekvencije i tako podvaljuje signal MCE-u. Ako nekog zanima adresa je https://dvbsbridge.com. Integrira se kao tuner driver i prosljeđuje signal s ProgDVB-a Media Centru. Snimanje i sve funkcije rade normalno u MCE-u. Sad još slijedi borba s EPG-om...