Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Stranica za mobitele

1
    0 0

bimbo @ 2.12.2008. 19:02

Osobno bi bil jako zahvalan ako bi se implementirala i verzija za mobitele. :)

Inače radi i ovak stranica, samo se program ne prebaci na trenutno vrijeme nego pokazuje uvijek početak dana na programima, a nije ga moguće pomagnuti.

Fala unapred.

0 0

gordan @ 3.12.2008. 22:54

Na Operi Mini ne radi baš javascript najbolje a i općenito malo čudno sve izgleda... Ali mogu se za sada koristiti rss kanali... Na iphoneu sve funkcionira (safari je ipak malo jači browser od opere mini)

Ne znam što koristiš.

Probao sam s operom mini preko psp-a. I nije baš preupotrebljivo :) ... Osim rss-a...

0 0

bimbo @ 6.12.2008. 13:10

Ne znam što koristiš.

Probao sam s operom mini preko psp-a. I nije baš preupotrebljivo :) ... Osim rss-a..

gordan

Da. Koristim operu mini na symbianu.

Neznam dali postoji koji drugi browser koji radi?

0 0

miro666 @ 22.2.2009. 2:08
    Još bolje bi bilo neka windows,java,symbian ili PPC aplikacija, koja bi povlačila raspored programa...ide mi na jetra, stalno neke internet browsere (ie,opera,chrome,safari, sve jedno koji) otvarati, samo zbog tv rasporeda....
1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala