Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

HTV3 HTV4

1
    1 0

bearfoot @ 29.12.2012. 20:02

oba programa zaokupljaju moju pažnju sve više, kvalitetne dokumentarne i informativne emisije, dobar izbor filmova, dinamično i atraktivno, uključenja u vrlo aktualne radijske emisije, elokventni voditelji književnog izgovora...znači može se i ima se....ali na što su se ti novci trošili do sad???????

Money smileys  a kužim, štedilo se.....

0 1

nikky_ @ 30.12.2012. 1:39
    To su programi tocno za odreden tip ljudi, te nemoze svatko pronaci nesto za svoj ukus, sto svakako nije cilj HTV-a.
    0 1

shogun @ 30.12.2012. 11:33

Pa neznam baš. Iako su programi dobri i ponekad se na njima prikažu dobre stvari (pogotovo HRT3), mislim da su pretjerali. HRT1 i HRT2 su puni nepotrebnih smeća, a dobre filmove i serije puštaju tek u 10,11 navečer. I umjesto da su bolje popunili i ispravili raspored prva dva programa, oni otvore još dva dodatna. S tim novcem su mogli kupiti hrpu novih filmova i serija koji bi se prikazivali na prva dva umjesto usranih repriza..

1 0

lojzica @ 10.1.2013. 19:08

Sad, odjednom, imaju hrpu POIROTA na trećem,a prije su nas dozirali na sitno i u bezveznom terminu, nedjeljom ujutro.....dalje, na četvrtom daju županijske panorame od prethodnog dana-totalno beskorisno, a da se vratim na trojku, ......festivali klapa, hej, pa njih je bilo na bacanje!

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala