Neočekivano za moj moždani sklop, ova je emisija dobila od mene čistu desetku. E sad! Znam, znam kako to zvuči, ali tko je gledao zadnju emisiju mora priznati da je malo humorističnih emisija kojima ste se mogli tako slatko smijati kao ovoj. Dakle, nakon što je izjavila da smatra da se udala za pogrešnog muškarca (što se pokazalo istinitim), voditeljica pita deklariranu lakomoralnu konobaricu da zašto se udala uopće za njega. A ona, mrtva hladna iako joj je i suprug u studiju kaže: Ma on je onda bio normalan čovjek, a sada - što stariji to luđi. Ne može se više s njim živjeti!
Misusovo!!! 
Onda je još izjavila i kako je loš u sexu, koji traje jušto 2-3 minute, a muž se na to okreće publici pa govori: da hoću fiskulturu, išao bih vani vježbati....
Inače dozvoljava mšterijama da je pipkaju, a na pitanje gdje je pipkaju kaže da to ovisi o tome koliko joj se mušterija svidi. Muž opet na to kaže da je to sve normalno i da neka je pipkaju, njemu to ne smeta. A kad je voditeljica pitala da gdje dozvoli onima koji joj se JAKO sviđaju da je pipkaju, ova kaže - e onda je to drugi slučaj! (onda je malo hanky-panky po stolovima)
I ne da mi se više tipkati ( a ni pipkati) , ali moram priznati da su me ta dva posvemašnja kretena dobro nasmijala i dobili su od mene čistu desetku.