Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

True blood---okus krvi

1
    0 0

matkomalimali @ 6.5.2010. 22:37

Molim vas ....zašto više True Blood serija nije u teminu četvrtkom navečer?

Inače u 22 00 H.....Nisam vidila nikakvu najavu da je trenutačno odgođena.

dali če biti puštena druga sezona,i kada?Cry

Prikazivano na Fox life

0 0

karakteran @ 7.5.2010. 15:06
    beats me ;)
    0 0

sever69 @ 15.5.2010. 16:54

Ja odgledao II. sezonu, sad još malo manje od mjesec dana i kreće III. sezona!

Ne znam kad ima na TVu, ali snađe se čovjek po bespućima interneta!

0 0

sever69 @ 23.5.2010. 11:05

Još malo i kreće treća sezona!

0 0

gorlock @ 23.5.2010. 20:43

Pokušao sam pogledati par epizoda ovih serija, ne razumijem smisao istih, ruši sve tabue o vampirima, što ima zanimljivo uopće u ovoj seriji ?

Možda nekome je zabavno, dajte mi par razloga zašto, možda ih počnem gledati.

0 0

sever69 @ 24.5.2010. 9:46

Pokušao sam pogledati par epizoda ovih serija, ne razumijem smisao istih, ruši sve tabue o vampirima, što ima zanimljivo uopće u ovoj seriji ?

Možda nekome je zabavno, dajte mi par razloga zašto, možda ih počnem gledati.

gorlock

Vidiš, meni je zabavno gledati seriju iako moram priznati da je ponekad tolko glupa da se zapitam, zakaj je gledam! Ne znam, vampiri su mi nekak dragi, pa im, eto, dajem šansu iznova i iznova.

Serija nekak smirujuće djeluje na mene, dok recimo, Breaking Bad u meni izaziva uznemirenost. 

0 0

sever69 @ 14.6.2010. 10:21
    Ako nekog zanima, počela je treća sezona....
    0 0

nocoslav @ 14.7.2010. 23:12

True Blood je po mom skromnom mišljenju trenutno najbolja serija koja postoji. Radnja serije se odvija u fiktivnom hill billy gradu Bon Tomps na području savezne države Louisiane (američki jug). Glavna karakteristika serije su naravno vampiri koji su se pojavili nakon što su Japanci izmislili nadomjestak za krv što je vampirima poslužilo kao motiv da se otkriju pred ljudima.

Poanta serije se vrti oko toga kako bi svijet za stvarno izgledao kad bi se tako što i dogodilo uzimavši za primjer taj mali grad.   Predrasude oko vampira a opet razbijanje nekakvih stereotipa seriju čine prepredobrom i time serija puno puta zna iznenaditi. Nema nikakvih izlizanih dosadnih gluposti već prikazuje jedan svijet između  "mitoloških bića" i ljudi. 

0 0

bozoli @ 15.7.2010. 20:46

Ovakce.  Serija se uglavnom vrti između seksa i nasilja (često i oboje istovremeno). To je samo jedan od aspekata knjiga.

Charlaine Harris (autorica serije od 9 knjiga) na neki način raspravlja o rasizmu na dubokom američkom jugu (vampiri = afroamerikanci). (Jesam li PC?) Zanimljivo je da sam na više mjesta u knjigama uhvatila ju kako portretira likove u onom smislu: "Pa dobar je on. Za jednog crnca, to jest". Ta blagorasistička svijest i dalje postoji tamo. Isto tako, mnogi su vampiri ili bi- ili homoseksualci ("Ja sam besmrtan/na, pa mi je dosadno stalno imati partnera drugog spola" i/ili "Ja dolazim iz kompletno druge kulture od tebe gdje su naši običaji potpuno različiti od tvojih").

Sviđa mi se kako ona zapravo rasteže tu poznatu južnjačku dobodošlicu i na osobe drugih preferencija i boje kože. Izaziva.

Dobro joj ide, za sada.

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala