Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Critters

1
    0 0

gestapo @ 1.1.2012. 17:52

Pošto sam na godisnjem a na tv-u hvala bogu dobrog filma ni za ljek(mozda par, u tjedan dana). Hvala bogu na mojoj povelikoj kolekciji koju posjedujem.I tak listam i listam i nabasam na kolekciju Crittersa ili kad sam bil mali zvali su ih monstrum cupavci.

Neznam koliko vas je tu to gledalo, ali film od 5 nastavka je fenomenalan pa cak i peti heheh.

Prvi  Critters izasao je 1986 godine i postigel je veliki uspijeh,mada su ih mnogi nazivali tkz kopija Gremlinsa iz 1984-e,ali je navodno scenariji Crittersa napisan prije Gremlinsa al dobro .....

Super mi je kod serijala da pocinje  vec u drugom nastavku sa puno humora izmedu samih Crittersa i koji su u prvom planu filma  a onda tek svi ostali,kaj se tice sama tema filma nije ni bitna i koliko je predvidljiv ili nije ,bitno je da je film jako zabavan i netrazi puno od gledatelja.

To su mala cupava bica iz svemira koja voliju jesti sve kaj je od mesa i jako mrze sve kaj nije meso, tak da si vec mozete predociti o cemu se radi u filmu!

Serijal toplo preporucujem jer je zabavan,jos pogotovi ako ga gledate sa ekipom!

https://www.scifi-movies.com/images/data/0000546/affiche.jpg 

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala