Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

The Girl Next Door(2007)

1
    0 0

gestapo @ 11.7.2011. 15:02

Ovaj film nepreporucujem nikome ko nema jake zivce i jaki trbuh jer ovo je jedan od najbrutalnijih filmova koji sam gledal !

Neradi se o komediji jer postoji sa istim nazivom ovo je drugi ,ubiti neznam kak bi nazval ovaj film jako tamna drama ili mozda strava i uzas jer ovaj je film stravican i uzasan!

Nevolim bas gledati takvu vrstu filmova (ekipa, manijaci,zlostavljanje) jer sam jos dva dana lud posle filma!

Citamo i gledamo po novinama ovaj je zatocil ovu curu,pa je ona zatocila neku curu pa su se izivljavali nad njom tjednima ,godinama  itd,ali kad gledate tak neki film koji ima slicnu radnju jednostavno nemrem vjerovati da postoje takvi ljudi,jer o tome samo citate ali kad to gledate bez obzira kaj je to film ,cijelo  vrijeme vam idu misli o tome kako se to stalno dogada u stvarnom svijetu!Upf

Zanimljivo je da u vecini takvih filmova scenarista daje jasnu poruku da je najvise krivo samo nase drustvo u kojem zivimo,pa tako i odgoj djece sa krivim stajalistima i misljenjem o ostalim ljudima koji ih okruzuju!Ubojica,silovatelji,lopovi,oni se ne rode takvi nego ih odgoj i  drustvo takvim napravi!(i ja drzim do toga)

ocijena za ovaj film je 9/10 mozda bi bila za dva manje ali sam kraj me toliko dirnul da svi mali nedostaci u filmu su zaboravljeni!Jos jednom film nije za svakoga!

ukratko radnja (copy)

Film počinje kao nekakva tipična obiteljska drama, dopusti ti da upoznaš sve likove, sudjeluješ u njihovoj svakodnevici i onda sve od jednom počinje kretati krvavom i bolesnom putanjom. Teta Ruth od malo liberalnije kućanice koja djeci komotno daje pivu, uz drugu, mlađu i zgodnu ženu (djevojčicu) u kući, postaje Hydeovska transformacija u nešto što kao da je izašlo iz najcrnjih rupa ljudskog roda. Mržnja, maltretiranje, psihičko i fizičko kasapljenje postaju samo dio “obiteljske svakodnevice”…

https://www.egyptz.net/vb/imgcache/485.jpg 

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala