Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Rare Exports A Christmas Tale

1
    0 0

gestapo @ 24.6.2011. 14:54

Vjerujete u djeda bozicnjaka(mraza)???

Vjerujete da je dobar i da voli djecu i da nosi darove??hmmm....ovaj film ce vam pokazati pravu istinu o njemu!!  :))

Europski film svakim novijim filmom je sve bolji i bolji tako i ovaj,kada pogledate ovaj film sa spoznajom da u njega je utroseno jedva 2 milj eura a sve perfektno i vise od toga  zapitam se  "Hollywood .....to je nesto za jesti!?!?!"

Meni je osobno vec dosta tih prenapuhanih,silovanih hollywoodskih radnji ,tema i tkz. blockbustera i pogotovo remakea (ili kak vec) u kojih je utroseno milje i milje dolara a nevrijede ni opuska!

Film ima jednu manu brzi i jednostavni zavrsetak ,a mozda i to nije mana,film je jednostavni i lagani za pogledati!

Ovaj film je svrstani pod horor, ima elemente (osnovne) za tu granu,recimo neki ultra " soft  " horor,ali neka vas to neodbije od filma!

film toplo preporucujem svima ,ocijena 8/10!

napomena,ne gledati u blizini djece :)!!

https://www.waveish.com/iwave/images/10/o-movie-trailer-rare-exports.jpg 

0 0

bozoli @ 24.6.2011. 17:09

gestapooo!! Dude! Laughing

Taj film hoću gledat već ima 7, 8 mjeseci. Tema je više-manje oriđiđi, nastala prema kratkom filmu:

Rare Exports Inc. iz 2003

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala