Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

My Soul to Take

1
    0 0

doom @ 12.3.2011. 23:19

nedugo tak gledam po arhivama  opcenito na netu u potrazi za novijim slasherom( jer volim takve filmove) i nabasam na ovaj film iz 2010-e ....od mojeg dragog Wes Cravena

malo sam inace skeptican prema novijim slasherima ali mogu reci da me ovaj ugodno iznenadil  radnjom ,mistikom  do skoro kraj filma koji nije tipicni stari shlaser u kojem se odma zna ko je ubojica i samo kolji, tu cak ima dobre radnje koja vas drzi na nogama cijelo vrijeme....cak mogu pohvaliti odlicne glumce koji su vise manje briljirali u filmu kao takvom ... cak me podsijeca u nekim segmentima na starog dobrog Jasona i Vrisak(ko ce ga pogledati znat ce zasto)..... imam osijecaj da je Craven htel malo moderzinirati shlasere sa ovim filmom i ubaciti malo radnje osim samog klanja....kaj se tice shlasera pogledal sam ih jako puno i dat cu si pravo da velim da je to odlican film koji me ugodno iznenadil....9/10

ovaj film preporucujem svim obozavateljima horor shlasera a i onima koji to nisu ......

ukratko(copy)

Mali američki gradić proganja niz brutalnih ubojstava za koje je zaslužan manijak novinarskog imena Ripper. Kada policija napokon saznaje identitet ubojice, dolazi do niza čudnih okolnosti u kojima skoro pa mrtvi ubojica bježi iz razbijene hitne pomoći i nestaje u šumi. U trenu njegovog nestanka dešava se još bizarnija stvar, u bolnici gotovo simultano šest trudnica rađa djecu. Radnja se seli u sadašnjost, šesnaest godina kasnije, kada dolazi do novog niza ubojstava, za sve upućuje na Rippera.......

https://www.horrorhr.com/slike/2010/12/NewImage32.jpg 

0 0

mario @ 12.3.2011. 23:47
    Nisam čuo za ovaj film, a i sam obožavam slashere. Baš bi mogao pogledati. A što se tiče samo žanra, stariji slasheri su imali onaj neki šarm ali i noviji zadovolje glad za krvlju. Istina, nitko ne gleda takve filmove radi kvalitetne priče i glume... par šala, litra krvi, malo golotinje i gg.
1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala