Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Sastanak s nepoznatom

1
    0 0

doom @ 7.3.2011. 21:06

bas sad kad sam videl da komentirate zgodnu zenu sjetil sam se izvrsne komedije sa Bruce Willisom i Kim Basingerom....film je iz 1987-e .....pogledal sam ga par puta i meni je vrlo kvalitetna komedija i mogu reci da sam se zabavil gledajuci taj film pa preporucujem ga svima koji ga nisu gledali.....

ukratko(copy)...........

Walter Davis je rukovoditelj u financijskoj tvrtki. Njegovo postojanje potpuno je podređeno poslu koji obavlja, zbog čega trpi njegov privatan život, koji zahvaljujući radoholičarstvu zapravo i ne postoji. Ali stvari se iznenada promijene kada Walter mora otići na poslovni sastanak s važnim japanskim klijentom.

Međutim, na poslovnoj večeri ne može se pojaviti sam i hitno mu je potrebna pratnja. Odluči pitati brata, a on mu namješta sudar s ženinom rođakinjom Nadiom koja se slučajno nalazi u gradu i koja pristaje postati njegova pratnja. Ali postoji kvaka: brat ga upozorava da joj ne dopusti piti jer bi stvari mogle izmaknuti kontroli...

https://movie.masjo.com/images/blind-date-.jpg 

0 0

doom @ 7.3.2011. 21:40
    kak je meni fascinantno kad tu neki jedva cekaju da nekaj neko krivo napise ili stavi da ti isti filozofi mogu na nos nabiti to....nia rade napisi komentar nego mi najbijati na nos nekaj kaj opce nije bitno..nisam gledal i kaj sad ....svaka cast jbt daj me ostavi rade na miru ak nemas kaj pametnoga napisati ..................!!!!!!
1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala