Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

The Truman Show

1
    0 0

doom @ 27.12.2010. 21:28

eto preporuke dobre  tragikomedije pomjesane sa dozom ljubavne romantike od mojeg omiljenog glumca jim carreya .....ovaj film i mnogi njegovi noviji filmovi su dokaz da nije on glumac koji se samo krevelji a zaboli me kad neko to kaze a pogledal je samo venturu ili dva tri filma sa njim ja sam ih pogledal sve i ako neznate ima par izvrsnih trilera .....

meni osobno je ovo jedan opcenito medu boljim filmova  jer je smjesa svega sto volim...i zato bi preporucil onima koji ga nisu gledali nek si ga pogledaju.....

ukratko.....(COPY)Laughing

Truman Burbank ima 30 godina, radi u jednoj tvrtci za osiguranje te je sretno oženjen za Meryl. Gradić u kojem živi, Seahaven, je idealno mjesto za opuštanje a njegov najbolji prijatelj je Marlon s kojim se često viđa. No Truman sluti da nešto ne valja te da ga netko promatra – a taj netko je skoro cijeli svijet. Naime, prije 30 godina, kada se rodio, Truman je bio usvojen od jedne TV kuće kako bi se ostvarila emisija Christofa o snimanju cijelog ljudskog života. U tu svrhu napravljen je umjetni gradić u kojem živi i stavljen u ogromnu kupolu koja kontrolira vrijeme i temperature. U gradu je skriveno 5.000 kamera koje neprestano emitiraju svaki njegov korak, od jutra do noći.

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala