Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

11-11-11

1
  • #1
    0 0

    postova:377
    gestapo @ 20.11.2011. 19:19

    Vec nakon dugoo vremena sam u potrazi za neku dobru horor mystery dramu u štihu tipa The Ninth Gate i dodas malo Da Vinci The Code i napravis čušpajz ,u ovom slucaju čušpajz je bil jako dobar,malo mistike, malo demona ,dodas kršcanstvo i njihova prorocanstva i dobijes dosta dobar film 11-11-11.

    Film je pod redateljskom palicom  Darrena Lynn Bousman,inace zasluzan za nastavke Saw 2,3,4.

    Za film se nisam uopce pripremao, niti o  cemu se radi niti ko glumi ocekival sam brdo krvi,rezanja radi Sawa ali sam se prevaril.

    Gluma je cisto solidna,cijelim filmom vlada neka jeza i misticnost,istina ima  rupa u radnji ali oke,jako dobra radnja u cijelini  i osobno mislim za takvu tematiku filma film treba duze trajati .

    Film je snimani u nekom dark stilu i moram priznati da mi se jako svidalo kako su rezali scene i nastavljali sa drugim scenama ,to rijetko vidim!Kraj je definitvno sklepan na brzinu i prebrzo zavrsava bez obzira na sam preokret filma koji se dogodi.Film je mogao biti i bolji sigurno!

    Sve u svemu film je super i moja preporuka svima.

    6,5/10

    radnja (copy)

     Nakon tragične smrti žene i djeteta, američki pisac odlazi u Barcelonu da se ponovno nađe sa bratom i umirućim ocem. Uskoro mu se počnu dešavati čudne stvari, te shvati da je datum 11.11.2011 više od običnog datuma, već nekakvo upozorenje.

    https://2.bp.blogspot.com/--78EhhDpcww/TrlULAOfacI/AAAAAAAACCw/ZeNWJhyh9D4/s1600/11-11-11+Poster.jpg 

  • #2
    0 0

    postova:48
    oldschool @ 25.11.2011. 12:56

    Pogledao sam film sasvim slučajno i moram reći da nisam impresioniran. Štoviše mogu reći da je još jedan dobar potencijal otišao k vragu...

    Radnja je nedorečena, scenario je nedorečen i sva silna misterija, strah, nestrpljenje, iščekivanje koje se nakuplja tokom filma nestaje u nečem vrlo nedorečenom i blijedom...

    Ovaj scenario u rukama Carpentera dobio bi novu dimenziju i film bi bio daleko bolji od ovoga...Horor je žanr koji zahtjeva jednu drugu dimenziju. SAW franšiza ( iz koje dolazi redatelj ) nije horor, to je splet bolesnih i perverznih mrcvarenja ljudi na kojem se zasniva, ničega tu nema što ima klasični horor a to i fali režiseru, iskustvo u tom filmskom pravcu. 

    Glumci su loši, nije ni čudo da  Michael Landes ( Samuel ) zauvijek ostaje Hollywoodska B kategorija glumaca. Timothy Gibbs ( Joseph ) isto tako dolazi sa vjerojatno još nižeg ranga glumaca međutim ne bih se iznenadio da ga uskoro vidimo u nekoliko srednje budgetnih filmova.

    Sve u svemu, dosta blijedo i loše...

    11-11-11  - 3/10 

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala