Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

OTVORENO PISMO ADMINISTRATORU!

1 2
  • #16
    3 1

    postova:1962
    aya @ 5.12.2013. 20:43

    OK, ajmo svi stat na loptu....

    @ aurane, nemoj sada glumit vlašku mladu...izbrisali ti post i kaj sad? No big deal. Kaj si to tak osobno shvatio? Nije da si ovdje od jučer, pa da ne znaš da se postovi tu i tamo brišu (pitaj gorlocka, on sigurno prednjači). Ali to ne umanjuje vrijednost druženja sa prijateljima filmofilma.

    @ gorlock - a ti se prestani tvrdoglavit! Znaš da je moja glava tvrđa!

  • #17
    3 2

    postova:711
    gordan @ 5.12.2013. 21:06

    @auran: Meni je žao što odlaziš, kako sam i napisao u tvojim postovima nikad nije bilo netolerancije, i žao mi je što si osobno shvatio brisanje te teme. Ali to je tvoja odluka. Puno sreće želim u životu.

    Za ove druge koji misle da je cenzura brisanje postova o "mržnji protiv pedera", brisanje postova sa slikama fašista, brisanje postova o "gustoj magli koja se spušta" i sličnih sranja kojih sam se nagledao, pa čak i hejtanje justina biebera (koje nisam obrisao, a trebao sam) za Vas imam video...

  • #18
    1 1

    postova:242
    rosinante @ 5.12.2013. 21:11

    nedavno sam napisao da je ovaj portal počeo gubiti svoj smisao, što se izgleda pokazalo točnim jer u posljednje vrijeme svakojake nove teme nevezane za film pune ovaj desni stupac s aktivnim i top temama..a to mi se nimalo ne sviđa jer nemali broj puta sam baš zbog komentara na filmovima našao one koje bih mogao pogledati..

    zato svoj glas dajem administratoru jer bi inače ovaj portal već odavno otiša u...

    a ako se već želite raspravljati na teme koje se ne tiču filma vjerujem da postoji chat ovdje tako da sve svoje stavove, mišljenja i što već ne podijelite sa onima koji se žele raspravljati s vama a poštedite one kojima do toga nije..


  • #19
    4 0

    postova:264
    filmofil1983 @ 5.12.2013. 21:41

    prijatelji moji koji "napuštate" portal moja vam je preporuka da to ne činite!vidim da vam ovaj portal mnogo znači isto kao i meni.samim vašim odlaskom ovaj portal će i dalje živjeti bez vas ali neće biti isti.nemojte to raditi i vratite se da razgovaramo o filmu,tv-u,glazbi ka do sada

  • #20
    2 3

    postova:260
    franz88 @ 6.12.2013. 0:50

    ooo joj kasno sam se prikljucio, a vidi ovo...

    Aurane sve vidis i znas u pravu si te  slazem se u svemu s tobom prijatelju imas moju potporu!

    kaj se tice Flash Gordona mogao bi vise pokazati razumijevanja prema clanovima poput Aurana - a ne moram valjda objasnjavati koliko je pozitivno imati ga na portalu,a ne samo prebacivati lopticu krivnje na njihovu stranu i da ne shvacas previse osobno nekakove komentare s kojima se razmjenjivaju forumasi, i da Auran je samo rekao ono kaj sam Tii sam prije, bilo bi bolje da se vratis na forum dakle mislim na Flasha i da razmjenjivas misljenja nego kaj raspizdis pol foruma i dovedes do Usijanja tak da moraju odustajati pri cemu forum dirketno odnsno portal gubi na kvaliteti, ali i dijaloga!

    zar je bio potreban problem da se oglasi veliki vođa!?

    aya ono prednjacis u ulizivanju!

    Aurane, svjestan si svega, no evo nije opet sve tak crno, spomenizi cu pozitivu u zanje vrijeme na mojTV u - a to je Referendum koji smo posteno odrzali i koji je prvi u povijesti moj TV a - a posteno je Flash Gordon uzeo u obzir nas referendum, dakle bit je boriti se za ispravno, pa cak mozemo i pobjediti, ako treba napraviti budemo jos 500 referenduma sam da bude bolje svima..

    Frende Aurane kuzim te no nemoj ici budemo to popravili sve kaj mislimo da nije dobro na portalu..

    budite mi sad svi dobri i veseli pa se sutra nađemo na Caffeu kod Goriluka!

    Laku noc

1 2
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala