Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

OTVORENO PISMO ADMINISTRATORU!

1 2
  • #1
    5 0

    postova:311
    auran @ 5.12.2013. 17:57

    Poštovani gospodine administratoru!

         U početku nisam vjerovao forumašima koji su tvrdili da postoji cenzura na portalu MojTV, no u zadnje vrijeme sam se i sam uvjerio da je to točno i da su forumaši zaista bili u pravu. Primjerice, primijetio sam kako bez ikakvog upozorenja s vaše strane nestaju komentari i brišu se čitave teme. Vjerujem da imate čestite namjere, ali način na koji to činite nipošto nije dobar. Protiv sam svake cenzure, ali i neukusnih komentara forumaša, a vaša dužnost je da kad primijetite neprilične komentare, pogrdne riječi, uvredljivo pisanje ili pozivanje na mržnju i diskriminaciju, da tada jasno i glasno upozorite članove da takav jezik i općenje nije dopustivo, te zatražiti same forumaše da se drže kulturnog komuniciranja u granicama pristojnosti. Nažalost, vaš način je način silnika, osnosno diktatora koji po vlastitom nahođenju i samovolji, bez ikakve prethodne najave, upozorenja ili primjedbe, doslovce preko noći briše komentare i mišljenja forumaša, ali i čitave teme, a to, priznat ćete, nije u redu niti je fer prema svima nama. S druge strane zašto uopće objavljujete članke nevezene uz film i k tome omogućavate njihovo komentiranje? Primjerice zbog čega ste preko noći izbrisali članak o tužbi francuskih Hrvata protiv Boba Dylana i sve komentare vezano uza nj kada nitko od članova nije izjavljivao nikakvu mržnju niti veličao bilo kakvu ideologiju ili svjetonazor?

         Osobno u svojim komentarima, osvrtima i razmišljanjima uvijek sam nastojao biti konstruktivan, nenametljiv (poštujući tuđa mišljenja i pravo svih forumaša da se s mojim stavovima ne moraju složiti niti ih prihvatiti ako smatraju da sam u krivu), objektivan i optimističan kako bih poticao ljude na razmišljanje, istraživanje, toleranciju i uvažavanje svih, pa i onih s kojima se na bilo koji način ne slažu. Osim toga uvijek sam se trudio da svi moji tekstovi budu vedro intonirani kako bi širili pozitivu i nadahnjivali ljude, stoga ovakav tretman s vaše strane me još i više neugodno iznenadio. Mogu vam slobodno kazati da ste me razočarali jer sam iskreno vjerovao da je ovo portal koji cijeni konstruktivnu komunikaciju i razmjenu stavova među ljudima. Očito je da sam se u tome prevario.

         Još nešto, primijetio sam da nemate običaj odgovarati na upite članova ovoga foruma, već ih uporno ignorirate što također nije lijepo s vaše strane. Dapače, vaše ignoriranje samih članova, neuvažavanje njihovih razmišljanja, stavova i same slobode govora, upućuju me na zaključak da na ovom portalu zaista vlada cenzura i nesloboda izjašnjavanja po bilo kojem pitanju koje se vama gospodine Gordane ne sviđa. Od vas tražim da vratite članak o Bobu Dylanu koji ste tako iznebuha izbrisali bez ikakvoga komentara ili objašnjenja zbog čega ste to uradili. Ako ipak to ne učinite, za pet dana napustit ću ovaj portal zauvijek i više se neću vraćati. Iako mi to neće biti lako s obzirom da sam na ovom portalu upoznao mnoge krasne ljude, sprijateljio se s njima i istinski uživao razmjenjujući razmišljanja, utiske, dojmove i stavove o filmovima i ostalim srodnim temama, uključujući i one s čijim se stavovima i svjetonazorom i nisam uvijek slagao, odjavit ću se jer kategorički odbijam sudjelovati u bilo kakvoj represiji i neuvažavanju. Ako dokažete da nemate namjeru ukinuti cenzuriranje i ovakav nekorektan odnos prema svim forumašima, u aktivnostima portala ja više neću sudjelovati. Žalosti me, ali ne ostavljate mi drugog izbora.

    Srdačan pozdrav!

    Auran

  • #2
    5 1

    postova:2916
    gorlock @ 5.12.2013. 18:16

    @Auran, ne pizdi molim te.

    U pravu si 100% i u pogledu članka Bob Dylana i svih naših komentara koji su bili napisani i svega ostalog što si napisao.

    Ne mora vratiti taj članak ako neće, ali ti ostani, ako ništa drugo da se pošteno posvađamo kao nekad na nekoj temi - recimo ona tvoja "ratna razbibriga" Smije se

    Ovaj portal je privatno vlasništvo (ili kako @franz kaže "privatna prčija" na nekom od postova) i @gordan može činiti što mu volja - a to je više nego očito.

    Ima ovdje i puno pozitivnih stvari i zbog toga ostani.

    @aya se požalila na naše komentare na temu Dylana i @gordan ih je pobrisao. Tu leži ključ svega.

    Dakle @aya @gordan Smije se  

    A budući je on zaštitnik slabijih što mu i avatar govori - hebiga moraš shvatiti čovjeka.

    Uostalom @aya ti je - tko bi joj odolio.

  • #3
    1 0

    postova:10
    tankgirl @ 5.12.2013. 19:16

    @auran članak nije obrisan https://mojtv.hr/magazin/10257/hrvati-dizu-tuzbu-protiv-boba-dylana.aspx samo nema komentara više

  • #4
    7 1

    postova:711
    gordan @ 5.12.2013. 19:17

    Članak o Bobu Dylanu nije trebao biti objavljen i to je naša greška jer je pozivao da se otvori ovakva politizirana tema. Tema je obrisana, i neće biti vraćena. Politike ovdje neće biti. Ako misliš da je to cenzuriranje, slobodno idi negdje gdje su političke teme - ustaše, partizani, crkva i slično poželjne teme. Nije obrisana zbog tvojih postova, niti pronalazim u tvojim postovima ikakvu netoleranciju ili hejtanje. Ali ima drugih likova koji jedva čekaju priključiti se takvim temama iako često ističu kako im se mojtv sviđa baš zbog toga što ovdje politike nema.

  • #5
    1 3

    postova:2916
    gorlock @ 5.12.2013. 19:50

    Long live the @gordan  

    klanjamo se mi vjerni članovi portala

    p.s. primjereno kao i kod svih vladara - nema isprike od gazde !

  • #6
    2 2

    postova:1962
    aya @ 5.12.2013. 19:51

    @aya se požalila na naše komentare na temu Dylana i @gordan ih je pobrisao. Tu leži ključ svega.

    gorlock

    Nemam se ja šta požaliti, @ goriluče. Ja sam napisala da su postovi otišli predaleko u politiku i zamolila da to prestanete raditi. Na vašu (ne)sreću, post je gordan vidio prije vas, pa ga je obrisao, što je po meni sasvim u redu.

    A ti, @ aurane, molim te, nemoj biti licemjeran. Nedavno si nekoga upozoravao na to da ovdje nema politike, a onda ti sam (i prije i poslije toga) kreneš iznositi svoja politička gledišta. Ako to želiš raditi, slobodan si doći na chat, tamo možeš pričati o svemu, ali maltretirati ostale nije u redu. Kažem to zato, jer je ovo još jedino mjesto, gdje mogu doći neopterećena, jer mu politika nije svrha.

  • #7
    2 4

    postova:2916
    gorlock @ 5.12.2013. 19:55

    @aya ne budi sad gruba, nitko nikoga nije maltretirao, osim što sad ti maltretiraš nas.

  • #8
    1 5

    postova:204
    iwax @ 5.12.2013. 19:58
    Rocky 3 su takoder izbrisali.Moji komentari te mislim franzovi i auranovi komentari izbrisani.Zbog mrznje pedera.Slazem se s auranim
  • #9
    3 0

    postova:311
    auran @ 5.12.2013. 20:11

         Slobodno onda obrišite moj profil i sve što sam ikada napisao jer od danas ja više nisam član ovog portala! 

         Zahvaljujem se svim svojim prijateljima: Franzu, Rorschachu, Senilnom magaru, Silkycoco, Krushki, Jokeru12, Cali, Gorlocku (hvala na lijepoj poruci), Nii, Taurusu, Filmofilu1983, Mary89, Ayi, Anonimi, Lily7, Bearfootu, Pandaboyju, Iwaxu, Noriii, Rakishi98, Foxu89, Franurobertu, 1345899971, Luđaku, Benu, Who_I_Am-u i svima ostalima što ste me trpjeli sve ove godine, podupirali i kritizirali kada je to trebalo.Izlanuo se 

         Bilo mi je veliko zadovoljstvo i čast dopisivati se s vama, družiti se, komentirati, diskutirati (katkad i žustrije negoli je bilo potrebnoNamiguje), svađati se i ono najvažnije dijeliti strasti prema filmovima i filmskoj umjetnosti. Svi vi ste mi svaki dolazak na ovaj portal činili neponovljivim doživljajem, punili me pozitivnom energijom i razveseljavali kad god mi je bilo teško. Pogotovo su mi osmijeh na lice izmamljivali Franz i Senilno magare sa svojim urnebesnim smislom za humor i šalama. Također i vi ostali svaki sa svojom osobnošću i na svoj originalan način činili ste mi svaki trenutak proveden zajedno s vama na portalu neponovljivim i posebnim. Ostanite svoji i budite složni.

         Odluku o odlasku donio sam zbog neslaganja s načinom administratorovog vođenja portala koji smatram potpuno nedemokratskim i nepoštenim spram svih forumaša. Koliko god će mi nedostajati komuniciranje sa svima vama, dijeljenje lajkova (TUOsmijeh) komentarima što budete pisali i postanje svojih dojmova o pogledanim filmovima i drugim temama, savjest mi ne dopušta da prijeđem preko stvari s kojima se ne slažem i koje ne mogu prihvatiti. Nadam se da ćete me razumjeti. Ovo su moje zadnje rečenice ispisane na ovom portalu.

    Veliki pozdrav svima!

    Auran     

  • #10
    3 1

    postova:1962
    aya @ 5.12.2013. 20:12

    @ gorlock - ti nisi mjerodavan reći tko koga maltretira, nakon neumjerenog maltretiranja svih članova portala svojim glazbenim preporukama. I još nisi shvatio da maltretiraš?

  • #11
    2 0

    postova:2916
    gorlock @ 5.12.2013. 20:23

       Odluku o odlasku donio sam zbog neslaganja s načinom administratorovog vođenja portala koji smatram potpuno nedemokratskim i nepoštenim spram svih forumaša

    @auran, kao i na svakom portalu i na ovom postoje pravila, koja si prihvatio prilikom registracije, samim tim tvoja tvrdnja o neslaganju o odlukama admina ne piju vode. 

    Dakle zaboravi taj mali nesporazum, vrijeme je blagdana, oprosta i tolerancije.

    I prestani pizditi više, svrati u CAFFE na jednu pivu   i oladi se.

    A ako se ne predomisliš i ne ostaneš komentirati na portalu - odlazim i ja.

  • #12
    0 2

    postova:2916
    gorlock @ 5.12.2013. 20:26

    @ gorlock - ti nisi mjerodavan reći tko koga maltretira, nakon neumjerenog maltretiranja svih članova portala svojim glazbenim preporukama. I još nisi shvatio da maltretiraš?

     

    jao oprostite mi madam @mjerodavna

  • #13
    1 0

    postova:1962
    aya @ 5.12.2013. 20:29

    A ako se ne predomisliš i ne ostaneš komentirati na portalu - odlazim i ja.

    Po koji puta???

  • #14
    0 2

    postova:2916
    gorlock @ 5.12.2013. 20:32

    Po koji puta???

    Ja ne brojim, ali ako @auran ode, budi sigurna da idem i ja.

  • #15
    4 0

    postova:416
    taurus @ 5.12.2013. 20:35

    Vrijeme je izgleda da se i Bosanac umiješa u ovu priču ili će svi napustiti portal a ja tek došao.Nisam upoznat sa temom i postovima koji su nagnali Auran-a na ovaj korak ali mogu reći za njega da je jedan od rijetkih (možda i jedini) koji je (koliko sam ja imao prilike vidjeti) bio vrlo uljudan,obazriv prema svima i za većinu imao samo lijepe riječi tako da bi bilo šteta da zaista i ode.S druge strane ima i onih kojima je dan ispunjen onda kada isprovociraju bilo koga na portalu,politikom,nekulturom,šovinizmom ili generalno enormnom količinom gluposti (koje vjerovatno nisu ni svjesni).Moj input administratoru bi bio da na takve obrati malo više pažnje a sa druge strane da svi zajedno pokušamo distancirati se od politike,nacionalizma i svega onoga ružnog čemu smo izloženi svakodnevno te uživamo u online druženju,u ovoj našoj virtualnoj oazi,komentarišući ono zbog čega smo ovdje,dakle filmove i serije.

1 2
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala