Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

PC - igrice - Vasi favoriti!

1
    3 0

franz88 @ 22.11.2013. 13:05

evo po meni zanimljiva tema (nemora se svatko sloziti) jer ste prije ili cak i danas igrali neku "video" igru koja je ostavila traga, odnosno koju i danas volite...

meni naj naj drustvena je FIFA - EA SPORTS

odmah cu se pohvaliti - pravi sam kralj u tome! ; )

Kreniti cu od ove - mozda vec zaboravljene - iako sam igrao i starije od 1997  s naslovonom stranom Del Mame Piero

Fifa WC - 98

1 0

iwax @ 22.11.2013. 13:35
    Meni je PES bolji nego FIFA.Dobar je i GTA i Minecraft.Te nead for the spped.
    0 0

taurus @ 22.11.2013. 13:38

NBA Live sva izdanja,Prince of Persia ona stara verzija prije pojave Windows-a :) a dobre su i FIFA-e naravno.

1 0

mario @ 22.11.2013. 13:46

Što se tiče favorita to su Baldur's Gate i Icewind Dale serijal, Planescape Torment ofc.. Final Fantasy VII, ma uglavnom ako je rpg dobro je :D 

World of Warcraft sam igrao dugoooo.... opasno navučen bio ali nisam zadnjih godinu, dvi. Diablo serijal je u krvi također.

U zadnje vrijeme bacim game Dote 2 i to je to.

1 0

iwax @ 22.11.2013. 13:58
    Da tu su jos fifa i nba live.Volim ja fifu ali pes je bolji
    0 0

franz88 @ 22.11.2013. 14:09

igrao sam PES jos od SUPER NINTENDA, a prvi PES je i krenio na Super Nintendu s nazivom Super star soccer - koji nije postogao veliku popularnost kao popravljena usavrsena verzija Inter Super Star Soccer DELUX - koji je bio pravi mega hit i prihvacen svuda, na tom serijalu se pojavila HR repka s prvim dresovima, ne kao danas kockastim nego crvena majica s manjim poljima (slicno kao Ceska Repka)

dakle govorim o 1994 - 1995 godina, pojava FIfe EA sports masovna bila je na PC - u i prvoj konzoli 1997 godine, na Sony Play Station 1.. tad je Nintedno izgubio smisao i utrku a Fifa mi je bolja zbog svega, nacina i kvalitete igre, da pojednsotavim, svaki serijal nastoji igricu ucinit sto vise realnijom i kvalitetnijom dok u PES - u od 1995 pa do danas stil igre se nije puno izmjenio, i dalje se zabijate u drugog igraca kako bi uzeli loptu, kad lupite nogom kao da ste lupili u bure ili balon itd.. tako da znam o cem pricam, no opet stvar ukusa je osoban, ono kaj je meni dobro to ne znaci da je svakom i obrnito...

dakle uvod u legendarnu odnosno prvi u povijesti PES!

1 0

franz88 @ 22.11.2013. 14:17

.. magare slazem se, StarCraft serijal, AOE, Diablo

no i Commandos!

0 0

franz88 @ 22.11.2013. 14:29

neznam kako mi se dogodilo no zaboravio sam spomeniti meni jednu od takodjer najboljih a to je serijal

Jagged Alliance

jos tamo 1999. godine tim placenika rijesava probleme diljem svijeta a krenili su s otoka - drzave Arulco! : )

tko nije igrao nek obavezno proba

cak ima i online verzija! besplatno je!

0 0

cala @ 22.11.2013. 14:48

fallout 3,oblivion,far cry 1,2,3,scania truck simulator,na ps2 i danas zaigram pes06,također neki dan sam počeo igrati assasin's creed:black flag i preporučio bih je svakome,od starijih igrica u sjećanju mi je najviše ostao syphon filter 3 multiplayer na ps1-i to posebno ova mapa:

0 0

gorlock @ 24.11.2013. 15:03

Dosta istomišljenika na portalu po pitanju PC igara.

Evo i mojih favorita: 

1. Age of Empires: Age of Kings; Concuresrs

2. Starcraft: Broodwar

3. Diablo - sva tri dijela

4. May Payne

5. Fifa (svi nastavci)

0 0

sebulba @ 24.11.2013. 15:50
    ja sam primjerice najvise vremena potrosio na civilization serijal i heroes of might & magic. ali u stopu ih prate igre poput gta, warcraft, starcraft, trackmania, max payne, mortal kombat, doom. ove novije nisam nesto igro, treba kupiti novu kantu hebemu.
    1 0

franz88 @ 24.11.2013. 16:43

eee da, kako sam ovu zaboravio, meni jednu od naj naj ikad Super Mario igrica!

.. dvojka je dosta razlicitija od ovog serijala i stil igranja, no trojka je najbolja i graficki je bila najljepsa, no tajnih prednosti i mogucnosti igranja su bili na razini, naravno izasla je poslje ove vec u sumraku Nintenda  cetvorka izgubljeni leveli, tak nes, no grafikom se vratila na Super Mario prvi dio, igrivost je bila zanimljivija i teza od istoimenog prvog dijela, no dobro, je, izgledalo je kako se serijal nadograđiva ili napreduje ne predaje se, no to je vec bio sumrak, poslje su izlazile razne varijante no serijski povezano kao tada ne sjecam se!

..skakati preko gljiva, pa kupiti novcice, pa na oblacima, biljkama,  pa ovo pa ono kome to nije bilo zanimljivo?!

Super Mario am besten!

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala