E moja gujice (neću rimovati da se ne spustim na tvoj stil, av, av) rasprava znači da ti kažeš nešto što misliš ili zastupaš i zašto je to tako, a onda netko odgovori i isto objasni. Nije to lako znam, ali je ideja. Ovo sa ser, ser, kev, kev baš i ne spada u vrhunce pametnih rasprava. Ko s malom dječicom. Ti njemu pričaš i pričaš, a on: "NEĆU", pa ti opet objašnjavaš pola sata, a drago djetešce namrštenog lišca: "NEĆU". Ali s dječicom je to i jasno zašto, ali s tobom. Trebala bi reći ovako:
Šerbedžija ne zna pjevati jer ne može izvući taj i taj ton,
ili Šerbedžija je četnik jer nosi bradu, ili Šerbedžija je loš glumac jer kad sam jednom pokušala gledati Putovanje u Vučjak opće nisam kužila o čemu oni pričaju. Kužiš. Prvo tvrdnja, onda zašto. Ja sam svoja stajališta zastupao sa argumentima. Bilo bi nam puno zabavnije na forumu da se malo raspravljamo. Previše vremena trošiš tražeći po net-u smiješne znakiće. Lijepo knjigu u ruke i operi nekog argumentirano. Može i novine svejedno. Kužiš.
A sad u znak dobre volje jedna Crnogujska pjesma:
KEV, KEV, KEV
tri drugara su
PLJUJ, PLJUJ, PLJUJ
ne staj mi na žulj.
KENJ, KENJ, KENJmungosi su tu
SER, SER, SER
ti si moj biser
POTPIS:
svi smo mi GOR (GORlock, GORdon, GOR, i naravno AL GORe ) provalila si nas
gor
Nakon ovoga meni je potpuno jasno s koliko jakim argumentima raspolažeš! Netko je loš pjevač jer ne može izvući jedan ton!???
Ma daj! Pa ti si ih izvukao gomilu u svom postu. Bilo bi samo dobro da si za to vrijeme bio u WC- u, ali što je tu je!
A sad idem pročitati sutrašnju "Slobodnu Dalmaciju". Kažu da nakon prve tri stranice izvučeš sve tonove.... na kraju pevaš mlogo bolje i od samog Rade Pavarotija...
I za kraj: