Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Priglupi medijski naslovi

1
    0 0

buzdovan @ 10.2.2009. 15:05

Evo, potaknut jednim od glupljih naslova ikada sročenih, pokrećem natjecanje Naslov godine za šakom u čelo!

Moj kandidat je naslov na članku o tragično nastradalim pilotima Cessne koja se prije šest dana srušila na Velebitu.

Prvo citiram rečenice iz članka:

"Djelatnici interventne policije u 11.15 sa sjeverne strane Velebita, u vrtači Smrčevac na visini od 1200 metara, pronašli su rep i sjedala zrakoplova koji je u četvrtak nestao s četiri putnika."

"Navodno su pronađeni i dijelovi tijela za koje se pretpostavlja da pripadaju putnicima u zrakoplovu..."

"U nastavku je Janić rekao da se potraga nastavlja sve dok se ne pronađe i najmanji dio zrakoplova, a ponajprije tijela svih članova posade."

Dakle nakon tjedan dana potrage, pronađenih rasutih dijelova aviona po Velebitu i pronađenih dijelova tijela, naslov članka glasi:

Cessna pronađena u vrtači Smrčevac, strahuje se za sudbinu putnika

(Zagreb, 10.02.2009., 14:38, Dnevnik.hr)

Strahuje se za sudbinu putnika!?

Jao, jao...   Cry

0 0

brix @ 23.2.2010. 15:13

"OBOŽAVA SE BACATI POD AUTE"

naslov u 24 sata, radilo se o nekoj hrvatskoj kaskaderki (znači, nije priča o psihopatu kao što bi se moglo naslutit iz naslova Smile)

0 0

beno @ 23.2.2010. 15:34

select   *
    from     24Sata
    where   tip = 'NASLOV'

Jako je tesk iz tih "novina" (ajmo ih tako nazvat) izvuc top 5 najglupljih naslova. Iako, nekako mislim da je na prvom mjestu i dalje "Pacemakeri ubojice u Hrvatskoj".

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala