Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

RUKOMET: FINALE HRVATSKA - FRANCUSKA

1
    0 0

gorlock @ 1.2.2009. 17:25

U silnim raspravama jučer i danas zaboravit ćete za 10-tak minuta počinje finale svjetskog rukometnog prvenstva !

I to se odvija u HRVATSKOJ i mi smo u finalu, pa bodrimo naše igrače uz tv-ekrane oni koji mogu. Smile

0 0

arnol @ 1.2.2009. 17:27

U silnim raspravama jučer i danas zaboravit ćete za 10-tak minuta počinje finale svjetskog rukometnog prvenstva !

I to se odvija u HRVATSKOJ i mi smo u finalu, pa bodrimo naše igrače uz tv-ekrane oni koji mogu. Smile

gorlock

Dobro da imam dva tv-a.

0 0

buzdovan @ 1.2.2009. 19:01

Šprem je učino zaista nemoguće! ŠEST zicera bačenih u bunar!?

On je definitivno čovjek odluke...

Cry

0 0

jana_banana @ 1.2.2009. 19:42
    Cry
    0 0

crna_guja @ 1.2.2009. 19:44

Šprem je učino zaista nemoguće! ŠEST zicera bačenih u bunar!?

On je definitivno čovjek odluke...

buzdovan

Ja sam također zgrožena sa Špremom! Nije mi jasno zašto ga Lino Glupolino nije maknuo na vrijeme! Nevjerojatno!

Cry Baš sam tužna zbog ovakvog ishoda! Jer tek prije nekoliko dana smo ih potukli do nogu!

Žao mi je! Užasno!

Moram priznati da nisam imala snage gledati zadnjih nekoliko minuta.... CryCryCryCry

0 0

arnol @ 1.2.2009. 20:02

Francuzi su bili sve samo ne fer igrači.

Mi smo trebali biti prvi, ali čestitke na 2.mjestu i osvojenom srebru ! 

0 0

gorlock @ 1.2.2009. 20:03

ČESTITKE REPREZENTACIJI HRVATSKE NA OSVOJENOM SREBRU.

IMAMO RAZLOGA BITI SRETNI.

za kraj bih samo dodao, "ono što nas ne ubija jača nas"

0 0

crna_guja @ 1.2.2009. 20:11

ČESTITKE REPREZENTACIJI HRVATSKE NA OSVOJENOM SREBRU.

IMAMO RAZLOGA BITI SRETNI.

za kraj bih samo dodao, "ono što nas ne ubija jača nas"

gorlock

Mi smo srebro imali u ruci i prije ove sramotno suđene utakmice, tako da smo to već čestitali nakon pobjede nad Poljacima!

Danas nemamo što puno za čestitati osim sucima! Njima svake pohvale. Igrali su za Francusku super!

I naravno, možemo proslaviti s našim najboljim i najdražim momcima osvojeno srebro!

0 0

arci @ 1.2.2009. 20:43
    narode moramo prihvatiti poraz francuzi nisu imali greske u igri a sto se tiče naseg tima bili su izgubljeni totalno mozda je slava naseg balica upropastila sve pun je sebeCry
    0 0

skype @ 1.2.2009. 21:52

Francuzi su igrali dobro, ali ne dovoljno dobro za pobjedu, koju ne bi ni ostvarili da nije bilo ona dva pedera što su izigravali suce! Nabijem ih na kurac... ok , ok, smirio sam se... što ga ne ubi onom loptom kao slučajno,  jebem li ga u onu žutu glavu pokvarenu !  

Ispričavam se maloljetnicima koji su ignorirali oznaku u kutu i čitali moje reagiranje ! 

0 0

franz @ 1.2.2009. 21:55

.. naši dečki su bili sjajni, svaka pohvala kolektivnom timu i ovo je velik uspjeh netreba to zaboraviti!!

.. ili kako oni vele uber alles kroatien 

.. čestitke...

Smile    von

franz

0 0

crna_guja @ 2.2.2009. 0:19

Mislim da je jako teško kod ovoliko nepoštenog suđenja procijeniti koliki je utjecaj sudaca na pobjedu. Jer tu igra ljudska psiha. Ako se u toliko tijesnoj i neizvjesnoj utakmici pritišće stalno po jednom timu bez pardona, nije teško "popucati po šavovima". Mislim da se to dogodilo našima. I nitko me ne može uvjeriti da bi bili izgubili i da je suđenje bilo pošteno! Ne kažem da bi sigurno dobili, ali tvrdim da je utjecaj nepravde u sudaca bio prevelik i pretežak teret za naše u tako važnoj utakmici kao što je finale svjetskog prvenstva!

Ljuta sam i razočarana!

Našim momcima skidam kapu i ljubim ih u čelo hrvatsko sve po redu! Smile

0 0

arnol @ 2.2.2009. 1:34

Ipak je tu srebro ! Razloga za slavlje ima, a to je najvažnije !

Nepravedno suđenje i nije ništa novo u sportu na žalost. 

Dečki i Lino najbolji ste ! 

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala