Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Umro Harry Morgan - pukovnik Potter iz serije MASH

1
    0 0

hypnotoad @ 9.12.2011. 14:21
    Verujem da ima onih koji su gledali i uživali u ovoj seriji pa vam zato prenosim ovu vest.

(sledeći tekst je kopiran s https://www.novilist.hr/Scena/Film/Umro-Harry-Morgan-pukovnik-Potter-iz-serije-MASH)

Glumac Harry Morgan, najpoznatiji po ulozi pukovnika Shermana Pottera u američkoj televizijskoj seriji MASH preminuo je u svom domu u Los Angelesu u dobi od 96 godina, piše britanski BBC.
    Morganova je obitelj potvrdila da je glumac preminuo u srijedu od posljedica upale pluća, prenosi BBC.

Od ranih 40-tih godina prošloga stoljeća, Morgan se pojavljivao uglavnom u sporednim ulogama u više od 100 filmova uz bok zvijezdama kao što su Henry Fonda, John Wayne, James Garner, Elvis Presley i Dan Aykroyd.

Televizijsku je karijeru započeo u 1950-tima, a najpamtljiviji je po ulozi pukovnika Pottera u kultnoj američkoj televizijskoj seriji MASH, koju je igrao od 1975. do 1983. i za koju je 1980. dobio i Emmyja.

Requiescat in pace, Mr. Morgan.
    0 0

gestapo @ 9.12.2011. 20:02
    RIP....steta, legenda MASH-a!
1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala