Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Film o virtualnoj zeni ?????

1
    0 0

dadozec @ 17.10.2011. 18:05

Prije par godina sam gledao film o covjeku koji je napravio computerski program koji je ustvari njegova virtualna zena. U javnosti je prikazivao preko media i svi su mislili da ona stvarno postoji. Mislim da je napustio Svoju pravu zenu i dijete. Nakon nekog vremena on odluci da prizna svima da je ona ustvari computer ali mu niko nije vjerovao. Uzeo je sve cd-ove i sta vec nezz i bacio u more. Rekao je svima da je ona umrla i pripremio je sahranu. Na sahrani neko vidi da je sanduk prazan i policija ga optuzi za ubistvo.... takav je otprilike scenario ukratko........ Glavni glumac mislim da je Jack Nicholson ako se dobro sjecam. Pregledo sam listu njegovih filmova ali ne mogu naci ime filma.

Ako moze pomoc oko nalazenja filma..... ?????

0 0

mario @ 17.10.2011. 18:17

Da nije Simone?

https://www.imdb.com/title/tt0258153/

0 0

dadozec @ 17.10.2011. 18:22
    To je taj... Svaka cast TNX...
    0 0

marisa @ 8.2.2012. 22:31

Prije par godina sam gledao film o covjeku koji je napravio computerski program koji je ustvari njegova virtualna zena. U javnosti je prikazivao preko media i svi su mislili da ona stvarno postoji. Mislim da je napustio Svoju pravu zenu i dijete. Nakon nekog vremena on odluci da prizna svima da je ona ustvari computer ali mu niko nije vjerovao. Uzeo je sve cd-ove i sta vec nezz i bacio u more. Rekao je svima da je ona umrla i pripremio je sahranu. Na sahrani neko vidi da je sanduk prazan i policija ga optuzi za ubistvo.... takav je otprilike scenario ukratko........ Glavni glumac mislim da je Jack Nicholson ako se dobro sjecam. Pregledo sam listu njegovih filmova ali ne mogu naci ime filma.

Ako moze pomoc oko nalazenja filma..... ?????

dadozec
    glavni glumac je Al Pacino, i film je odličan
1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala