Napomena: Inače su mi sportske najave, i općenito, sportsko novinarstvo nešto najdosadnije u Svemiru, desno od Mliječne staze...Uglavnom, ne znam da li tko čita najave sportskih događaja koje piše naš Zvonkec, ali ako ne čitate onda propuštate najbolju zabavu na MojTV-u. Moram priznati da sam ja malo kriv što je u zapećku, jer mu još nismo stavili mogućnost komentiranja njegovih najava... Ali svečano obećajem Zvonetovu personaliziranu stranicu - "Zvonkecov športski ćošak" - sportske najave s ruba znanosti i desno ispod njegove slike idu duplerice dana, plavuše prvo, a onda red brineta i crnki (al sve ono, finjak - halteri, čarapa, štikla da s nje ne vidiš dno), i onda red gadgeta... Idealno štivo za tablet na wc-u.
Samples only...
Japan - Hrvatska (vaterpolo)
Na pitanje selektoru od čega je tako smršavio, da nije negdje pokupio bulimiju ili, ne daj Bože, anoreksiju, selektor nas je utješio kako je nova vitka linija posljedica operacije kuka. Svi koji ste pretili, znate što vam je činiti, morate pasti u kupaonici.
Nogomet: Orlando Pirates - Kaizer Chiefs
Nadajmo se kako Luku ipak više motivira mogućnost igračkog napredovanje nego parsto tisuća funti većeg ugovora, novac mu ne bi smio biti prioritet, ima ga dovoljno, a on je malen i ne treba mu mnogo novca za hranu, dok garderobu može kupovati i na dječjem odjelu.