Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Prague - New Destination

1
    0 0

jovil @ 10.1.2011. 19:18

Nizozemske vlasti imaju namjeru da ukinu dosadašnji status Amsterdama i da u potpunosti zabrane uporabu lakih droga za strane goste.To se neće odnositi na nizozemce, koji će i dalje imati pravo da odu do kafea na kavicu i koji dim.

Gradske vlasti Praga imaju namjeru da doslovice prenesu Amsterdam u Prag i tako u znatnoj mjeri povećaju brojnost turista, koji nakon izdaje Amsterdama imaju spremno novo utočište.Smile

A Praha je blizu, tu su prelijepe čehinje, za razliku od dalekog Amsterdama(usporedbe o ljepoti čehinja s nizozemkama su doista suvišne).

Na koncu da me pojedini forumaši nebi napali s pitanjem: "kakve veze ima ova tema s ovim sajtom?"- ja im velim da se nakon posjete kafeu u društvu modre čehinje može otić u neko od mnogih KINA u Pragu i pogledat neki lijepi FILM.

0 0

doom @ 10.1.2011. 19:31

https://4.bp.blogspot.com/_Q80HAhs7e_o/S75R1ELz68I/AAAAAAAAAbw/SieEVb56xHI/s320/marihuana.jpg

i love this game and watching a movie in Prague Laughing

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala