Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Sretan Božić

1 2 3
    0 0

sever69 @ 25.12.2010. 17:13
    Hej, ljudi, sretan vam Božić!
    0 0

gordan @ 25.12.2010. 22:14

SRETAN I BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ - prvenstveno korisnicima mojtv portala, njihovim obiteljima i svima ostalima u LIJEPOJ NAŠOJ 

gorlock

MojTV se og(r)ađuje od gospodina Perkovića Laughing.

0 0

zubak @ 25.12.2010. 22:26
    Ej jebivjetri...Sretan Bozic
    0 0

mocca @ 25.12.2010. 22:36
    0 0

franz @ 25.12.2010. 22:52

gordan

... A VELIKE SRAMOTE NAPISANOG OD STRANE VLASNIKA OVOG PORTALA!! .. covjek, gospodin Perković pjeva Božićnu pjesmu na Državnoj televiziji Republike Hrvatske s djecijim zborom a ON Vlasnik portala se citiram: ogađuje od toga!!

... zbilja zabrinjavajuce!!Surprised

0 0

buzdovan @ 25.12.2010. 23:01

gordan

Poprilično glup, nekorektan i nadasve nepotreban komentar! Ne i neočekivan.

0 0

gordan @ 25.12.2010. 23:41

... A VELIKE SRAMOTE NAPISANOG OD STRANE VLASNIKA OVOG PORTALA!! .. covjek, gospodin Perković pjeva Božićnu pjesmu na Državnoj televiziji Republike Hrvatske s djecijim zborom a ON Vlasnik portala se citiram: ogađuje od toga!!

... zbilja zabrinjavajuce!!Surprised

franz
    Sramota je da gospodin Perković, koji štuje ndh, ustaše i fašizam (čije simbole je zabranjeno isticati zakonom Republike Hrvatske) pjeva božićnu pjesmu s djecom na državnoj televiziji. Ali slažem se da to nije trebalo spominjati u tom kontekstu u božićnoj temi, pa se ispričavam. Sretan Božić.
    0 0

doom @ 26.12.2010. 0:29
    moje misljenje je da doticni pjevac ima jakoo dobre pjesme i stihove dal se to nekome svidalo ili ne a sto on stuje i na sto on se poziva je njegova stvar i stvar onih koji su njegovi istomisljenici  GLAVNO DA LEPA BRENA I OSTALI NISU ZABRANJENI I TAKAV TABU KAD PO HRVATSKI PJEVAJU .....uzmimo npr izvrsnu grupu let 3 iz rijeke koji su posrali pol hrvatske politicke scene i pol okolnih drzava u svojim pjesmama i nikome nista ali perkovica se trga odma(a nesere po nikome)to se zove politicki i medijski linč ....zasto neserete po glumcima koji su svakakvim vjerama ,pedofili,pederi a obozavate njihove filmove gledati a to je isto.....imam osjecaj da neko sam sebi sere u usta!!!exit
    0 0

fox89 @ 26.12.2010. 9:30
    moje misljenje je da doticni pjevac ima jakoo dobre pjesme i stihove dal se to nekome svidalo ili ne a sto on stuje i na sto on se poziva je njegova stvar i stvar onih koji su njegovi istomisljenici  GLAVNO DA LEPA BRENA I OSTALI NISU ZABRANJENI I TAKAV TABU KAD PO HRVATSKI PJEVAJU .....uzmimo npr izvrsnu grupu let 3 iz rijeke koji su posrali pol hrvatske politicke scene i pol okolnih drzava u svojim pjesmama i nikome nista ali perkovica se trga odma(a nesere po nikome)to se zove politicki i medijski linč ....zasto neserete po glumcima koji su svakakvim vjerama ,pedofili,pederi a obozavate njihove filmove gledati a to je isto.....imam osjecaj da neko sam sebi sere u usta!!!exit
    doom

meni je zanimljivije da ti uopće neznaš o čem pričaš ://

evo samo na let 3 da se osvrnem ovo ostalo ni neću komentirati u tvom postu. ovo kaj let 3 pljuje po politici i svemu ostalome nije zločin jer imaju to pravo ko i svi mi u ovoj hrvatskoj, a pjevač sa jako dobrim stihovima i pjesmama štuje zločince i uzdiže mržnju, zbog tog se njega zabranjuje. ovaj ostatak komentara je tolko nebulozan da ni neću dirati u njega :D

cheers.

p.s. gordane zaključaj temu jer je božić prošao, a ovdje će i dalje biti puno komentara ne vezanih uz božić :)

0 0

franz @ 26.12.2010. 9:55

opet p.s. se pojavljuje!

fox ne moras se bojati da ce netko imati daljnju potrebu komentiranja vasih hajducija,( vi ste sami sebi najbolji ambasadori), jer svi smo bili poprilicno jasni,

a sto se tice nebuloza, samo za tvoje znanje Bozicni blagdani jos nisu prosli! fala na paznji, evo nes si novo naucio!

samo toliko Laughing

0 0

doom @ 26.12.2010. 10:48
    fox viditi ti  se glava iz gordanove guzice .....btw blagdane mi krscani slavimo do tri kralja onda se bozicna jelka raskiti ....a kaj se tice mojeg komentara nisi opce skuzil kaj sam napisal i kaj sam htel reci a ti si tolko maloumni  da si procital ono sto si ti htel procitati jer drugi put prouci neciji komentar seljacino pa odgovori na njega kak treba......za sve sljedece komentare obrati mi se na privatne poruke tak da ostali clanovi ovog foruma budu liseni vasih glupih komentara KOJI NEMAJU VEZE SA BOZICEM I SA OVIM FORUMOM!!!!
    0 0

crnisokol @ 26.12.2010. 11:14

aj ste se skroz nepotrebno zakačili Laughing

nisam namjeravao komentirati, ali mi je baš interesantno kad netko napiše da je zakonom zabranjeno isticati simbole fašizma, ndh i sl..(što je naravno istina)..a kad se održi skup u kumrovcu s zvezdama na partizankama (il kak se već zovu te kapice) i predsjednik veli da ljudi nose baš lijepe kape, tad ti isti dušebrižnici nemaju potrebu javljati se s zakonom o zabrani isticanja simbola totalitarizma

znam da nije mjesto ni vrijeme za ovakve rasprave, ali eto 

Sretan Božić svima Smile

0 0

gorlock @ 26.12.2010. 11:19

Doista ljudi danas je Božić, zapjevajmo svi zajedno u dobrom raspoloženju...

IZRAVNI PRIJENOS na današnji dan točno prije godinu dana - 26.12.2009.

0 0

franz @ 26.12.2010. 11:32

Doista ljudi danas je Božić, zapjevajmo svi zajedno u dobrom raspoloženju...

gorlock

... sad je barem jasno vidljivo tko je sve uz gosp. MP Thompsona na državnoj televiziji!

0 0

hitman_4 @ 26.12.2010. 12:11

a cha reci o tomsonu,osim da su mu pjesme čobanske,patetične,jednostavno loše.taj neki nacionalizam kod nas prolazi i tomson je to dobro iskoristio tj. obogatio se na budalama,uglavnom lik dobro naplacuje "ljubav"prema domovini iako je u 90-tima živio u kanadi.

1 2 3
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala