Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Internet - slobodan i otvoren za sve

1
    0 0

gorlock @ 9.12.2010. 22:07

Upoznajte organizaciju koja djeluje za slobodu govora i pisanja na internetu, slobodu skidanja glazbe......

0 0

doom @ 10.12.2010. 15:52
    kod nas se veli kaje na stolu ponudeno je da se uzme....zato ak je ponudeno na netu da se "skidaju" filmovi i mjuza onda cu skidati i necu se osvrtati ....bez obzira na one koji to odobravaju i one koji neodobravaju!!!!
    0 0

jovil @ 10.12.2010. 16:53
    kod nas se veli kaje na stolu ponudeno je da se uzme....zato ak je ponudeno na netu da se "skidaju" filmovi i mjuza onda cu skidati i necu se osvrtati ....bez obzira na one koji to odobravaju i one koji neodobravaju!!!!
    doom

To je prirodan proces, kao što i skupina ovih hakera u znak osvete obara sajtove svih koji sudjeluju u progonstvu ovog junaka Asanža.

I treba one koji neodobravaju besplatno uzimanje sa interneta dobro zaprašit, jer treba još i to da se plaća.Cijene u dućanima rastu, plaće miruju već godinama, najavljuju novo poskupljenje duhanskih derivata.Ma dušu na pamuk.Cry

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala