Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Zadnji u topicu

1 2 3 4 5 ... 8 9 10
    2 0

gorlock @ 30.11.2010. 20:16
     OBAVEZE KORISNIKA PRI KORIŠTENJU PORTALA Mojtv.hr

Korisnicima Mojtv.hr portala slijedeći postupci su strogo zabranjeni i neprihvatljivi:

Dakle, nigdje ne piše da se ne smije otvarati glupe topice..

...uostalom, glupost je relativan pojam.

P.S.  ...zadnja Laughing

aya

aya, vidiš kad jedan ovakav "glupi" topic privuče više korisnika negoli nekakva tema koja je objavljena "KOMENTARI ČLANAKA" - koja recimo ne privuče niti jedan komentar, onda portal možebit ima ozbiljnih problema sa temama.

Iz tog razloga mi je drago i na gazdinoj besplatnoj reklami za ovu temu, a ja ću i dalje nastaviti volontirati na ovom portalu dok me ne banira. 

i znaš što, opet si predzadnja,

ZADNJI 

0 0

franz @ 30.11.2010. 20:38

..POŠTOVANE DAME I GOSPODOOO

ja sam franz i javljam se s kriznog epicentra... baba vanga nema pojma odakle krece novi veliki sukob ... nooo

evo snage flash gordona su krenile u napad... mozete mu mahniti u tenkicu je! presle su granice ( neke ) te ispalile su prve udare na polozaje gorlocka i aye..

iz nuklearne luke gor + lock zaplovio je na (kako to se danas kaze - vojne vjezbe) strasni nosac zrakoplova AYA I GORLO i krenio je prema zaristu nereda i sukoba... nosac je nuklearnog karaktera te opasan razarač... 

pitali smo dakako naseg poznatog vojnog analiticara franza, da nam pojasni situacjiu na terenu, :

a slusajte nije dobro i nije fer, no ljudi se imaju pravo braniti, nadam se da ce se stvari smiriti te vratiti u normalu, evo ja cu pokreniti mirovnu kampanju zvati ce se :

AJMO POPIT PIVCE ZA ŽIVCE ......

.. evo dame i gospode s novim vijestima i exluzivama budemo vas obavjestili...

s kriznog zarista 

von franz

p.s-

zadnjiWink

2 0

gorlock @ 30.11.2010. 21:50

"Mogućnosti su neograničene"

ZADNJI !

0 0

franz @ 1.12.2010. 21:31
    ... zadnji Innocent
    0 0

prase @ 2.12.2010. 16:05
    khm khm zaaaadnji Laughing
    0 0

pametnjakovic @ 2.12.2010. 16:46

Jedinstveno natjecanje u kojem nije cilj biti prvi, hehe, ne ne, u ovoj igri cilj je biti zadnji. Svaka čast G-man, Odlična ideja.

ZADNJI...!!!

0 0

franz @ 3.12.2010. 11:16

jedinstveno doista.......

ZADNJI Laughing

0 0

seljankica @ 3.12.2010. 14:29
    <object width=" title="" class=""                       />                              zadnja
    2 0

gorlock @ 3.12.2010. 22:19

lijepo je vidjeti da se svakim danom sve više korisnika uključuje u igru...

doista nije lako biti 

ZADNJI                          

1 0

buzdovan @ 4.12.2010. 8:24

Smiju li korisnici opojnih droga otvarati nove teme!? Kaj piše u pravilima?

Laughing

Čuo sam da je u pripremi poboljšana verzija ovog projekta: Predzadnji u topicu!

2 0

gorlock @ 4.12.2010. 15:22

Laughing

buzdovan

Buz, my man (welcome back), eto kad si već otkrio tajnu, evo i prvih slika ovog novog projekta.

Prikupljamo donacije za završetak, ne fali nam još mnogo 1.000.000 kn - pa ako je netko voljan da donira.... Innocent     

Do tada, bit će dobar i ovaj topic Laughing     

ZADNJI 

0 0

seljankica @ 4.12.2010. 17:34
    ja cu donirati dio iznosa salji uplatnicu Wink zadnjaTongue out                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          
    0 0

arnol @ 4.12.2010. 18:08
    Evo i mene Smile
    0 0

franz @ 4.12.2010. 20:42

Smiju li korisnici opojnih droga otvarati nove teme!? Kaj piše u pravilima?

Laughing

buzdovan

... buzdovane kak ne razmes?

pa ti nisi prosao stari drevni obicaj OMLEČIVANjE !! ( p.s sram te bilo) 

pazi sad, moramo te namazati svinjskom masti, pa onda posebnom tehnikom kruzno rucnih pokreta grmljem te oplemeniti, e onda buzdovane izgovaraju se stare rijec - jupi jia jupija jo - e sad kad si to prosao svaka ti cast OMLEČEN si po prvi puta u svom zivotu ! cestitam Wink

e sad, uzmi motku i sisaj dok ti ja ne velim STOP .. ajde sisaj Laughing  ... ajdeee prioni, uhvati to u cvalje bolje... 

... ako slucajno se pozelis prisjetiti evo za novog omlecenika video za domacu zadacu!

p.s svatko,a li svatko tko je ovo procitao smatra se omlecenikom novim tak da nema spasa vise Laughing

.. e sad je jasnie......... ZADNjI Innocent

2 0

gorlock @ 4.12.2010. 21:06

Zabava je zagarantirana. Rok uporabe neograničen.

gordan

Ispravak NETOČNOG navoda.

Rok uporabe nije neograničen! 

Ograničen je, morate biti zadnji 24 sata - onda ste pobijedili. 

ZADNJI 

tko me sad smije zaobići ?

1 2 3 4 5 ... 8 9 10
Dodaj komentar

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala