Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

TRIBUTE TO AKASHA

1 2
    0 0

gorlock @ 25.8.2010. 20:46

Dedicated to Akasha from Mojtv.

0 0

gorlock @ 25.8.2010. 20:54

Gdje si Akasha ?

0 0

akasha @ 25.8.2010. 20:56

Gdje si Akasha ?

gorlock

Evo me, dragi.. Nadam se da ti žena ovo ne čita Laughing
    0 0

gorlock @ 25.8.2010. 21:05

Evo me, dragi.. Nadam se da ti žena ovo ne čita Laughing
    Akasha

Do you like it ?
    0 0

akasha @ 25.8.2010. 21:11

Do you like it ?
    gorlock

Film nije nešto posebno, ima i boljih na tu temu. Inače da, volim vampire, ali nisam ni ne želim gledat Twilight sagu. Tolko o tome.

Impresionirana sam i počašćena tvojim izborom scena. Hvala lijepa na (nezasluženoj) pažnji.
    Btw, a jesi li i ti u tim scenama? Laughing

0 0

gorlock @ 25.8.2010. 21:38

Film nije nešto posebno, ima i boljih na tu temu. Inače da, volim vampire, ali nisam ni ne želim gledat Twilight sagu. Tolko o tome.

Impresionirana sam i počašćena tvojim izborom scena. Hvala lijepa na (nezasluženoj) pažnji.
    Btw, a jesi li i ti u tim scenama? Laughing

Akasha

1. Twilight smeće pogledao prvi film, a ostale ne namjeravam.

Što se tiče filma Queen of the damned, solidan je kako sam ga i ocijenio 6/10, meni paše i glazba u filmu što je nekima nedostatak, priča je zaista odlična, glumci možda i nisu najuvjerljiviji ali sve u svemu dobar je.

Lektira vampirskih filmova je Franciss Ford Coppolina Dracula - sa nezamjenjivim u ulozi Dracule Gary Oldman, i naravano Interwiew sa vampirom, ne znam koji je bolji Brad Pitt ili Tom Cruise iako nisu glumci po mom ukusu odradili su maestralne uloge.  

2. ?????? dont know ............ Wink

0 0

akasha @ 25.8.2010. 21:45

1. Twilight smeće pogledao prvi film, a ostale ne namjeravam.

Što se tiče filma Queen of the damned, solidan je kako sam ga i ocijenio 6/10, meni paše i glazba u filmu što je nekima nedostatak, priča je zaista odlična, glumci možda i nisu najuvjerljiviji ali sve u svemu dobar je.

Lektira vampirskih filmova je Franciss Ford Coppolina Dracula - sa nezamjenjivim u ulozi Dracule Gary Oldman, i naravano Interwiew sa vampirom, ne znam koji je bolji Brad Pitt ili Tom Cruise iako nisu glumci po mom ukusu odradili su maestralne uloge.  

2. ?????? dont know ............ Wink

gorlock

Ok, vidim da se oko vampirske tematike dobro slažemo. Intervju s vampirom je odličan film, jedan od rijetkih slučajeva da mi je film bolji od knjige (za sve eventualne neznalice, film je inspiriran knjigom Anne Rice) Najbolja scena kad se Lestat vrati iz mrtvih i svira klavir...

Onda, gotovo o vampirima.. i šta sad? Wink
    0 0

gorlock @ 25.8.2010. 21:51

Ok, vidim da se oko vampirske tematike dobro slažemo. Intervju s vampirom je odličan film, jedan od rijetkih slučajeva da mi je film bolji od knjige (za sve eventualne neznalice, film je inspiriran knjigom Anne Rice) Najbolja scena kad se Lestat vrati iz mrtvih i svira klavir...

Onda, gotovo o vampirima.. i šta sad? Wink
    Akasha

Probaj me pogodit nekim videom. 

Here is Lestat for you ! 

0 0

akasha @ 25.8.2010. 22:09

Probaj me pogodit nekim videom. 

Here is Lestat for you ! 

gorlock
    Da, ta scena.. mmm I love the piano...
    Ne znam baš koji bi se video tebi svidio.  Ako ćemo o filmovima, ja sam cura koja voli klasike (al ne samo njih, nažalost), ono što se ne zaboravlja poput:

Piano....

i jedna od naj naj najdražih scena:

0 0

gorlock @ 25.8.2010. 22:17

Godfather je druga dimenzija -nisi baš pogodila Innocent

Evo nešto za Jua-u, pa da i nju malo uključimo. 

Jua jel to ta pjesma ? 

0 0

akasha @ 25.8.2010. 22:24

Godfather je druga dimenzija -nisi baš pogodila Innocent

Evo nešto za Jua-u, pa da i nju malo uključimo. 

Jua jel to ta pjesma ? 

gorlock

Vampiri dosade i zaboraviš ih, čak sam i ovu pjesmu zaboravila, mada nije loša. Have fun, jua!!

0 0

jua @ 25.8.2010. 22:28

da da, iznad je i Forsaken, pa je tu Headstrong, ima svega, u, u, u, System

pa onda Dead Cell - kad želiš nešto porazbijat ali ne smiješ, samo treba poslušat ovu pjesmu i to je to 

0 0

gorlock @ 25.8.2010. 22:32

E sad sam se sjetio meni jedne divne obrade .........

Pogledajte HIM ! 

0 0

akasha @ 25.8.2010. 22:37

E sad sam se sjetio meni jedne divne obrade .........

Pogledajte HIM ! 

gorlock

Klasik Chrisa Isaaka! Čak i ne zvuči tako loše kod finaca Smile (ugodno iznenađeno) iako je original, naravno, puno bolji.
    0 0

gorlock @ 25.8.2010. 23:19
    Da, ta scena.. mmm I love the piano...
    Ne znam baš koji bi se video tebi svidio.  Ako ćemo o filmovima, ja sam cura koja voli klasike (al ne samo njih, nažalost), ono što se ne zaboravlja poput:

Piano....

Akasha

Evo jedne cover verzije

Guns N' Roses - This I Love - from the new album Chinese Democracy - piano cover

Pjesma nije još postala clasic ali zasigurno hoće. 

1 2
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala