gorlock @ 30.11.2008 23:12
SUPER Beno, nisam znao za ove crtiće, potražit ću ih na netu i torentati, vidim da ova tema mnoge od nas privlači, ja sam već otvorio mnoge, pa neka netko drugi pokrene ovu, rado ću se odazvati.
Franz; čovječe jedva sam te skužio, pa gdje ti je križ, tek sam po tekstu zaključio da si to ti, pa naravno, ni ja ne kužim one neke tekstove na nekim jezicima, a Alan Ford je uvijek bio i ostao naš, naši dragih susjeda Talijana
Da nastavimo razgovor ovdje a da ne zagusujemo porgresan topic.
Nazalost, ovo je jedina epizoda koja postoji (Alan Ford crtani) , barem nisam nasao nigdje informaciju da postoji jos koja epizoda osim "Alan Ford e il Gruppo TNT contro Superciuk"
Davnih dana (post napisan: 2005/07/09) sam na forumu casopisa "TotalFilm" slozio "svoju postavu" za AF film (bio je topic "If I would cast..."). Posto vise ne postoji niti casopis niti stranica, primoran sam staviti ovako:

P.S. ispricavam se zbog nezgodne velicine/dimenzija slike...
P.P.S. nadam se da ne krsim neko pravilo ako stavljam "screenshot" nekada daaavno postojeceg foruma... ;) U svakom slucaju, pozdrav "starim prijateljima" s navedenog foruma/stranice, ako 'ko naleti na ovo...