Eh Gorloče, Gorloče, lako je tako! Po meni je bilo drvlje i kamenje zbog toga što sam "Planinu Brokeback" ocijenila najvišom ocjenom i što sam se pozitivno izrazila o filmu. A ti mi ovdje postaš jednog Axla prikazanog kao Isusa!!! Bože mi oprosti pa to je nevjerojatno. I onda ne želiš ni objasniti, što i nije tako čudno, jer se tu i nema puno za objašnjavanje. U krivu si i toga si svjestan!
crna_guja
Cijenjena, nisam Vam mogao adekvatno odgovoriti jer sam bio prezaposlen, ali sad imam vremena. Ne sječam se da sam Vas napao (a iskreno neda mi se to ponovo sve čitati) na temi "Planina Brokeback". Podsjećam tražio sam mišljenje nekog tko je gledao film, napisao svoje mišljenje ne o filmu nego o svojim svjetonazorima po pitanju teme filma. Niti sam Vas niti bilo koga drugog napao jer mislite drugačije.
Što se tiče "G'N'R"-a otkrili ste, to je moj porok (ako Vam je draže grijeh), volim općenito rock, hard, heavy ali slušam i sve ostale vrste glazbe. (ne muzike kako Vi pišete). U mom užem izboru glazbe je i opera i vrlo cijenim Boltona i Pavarotia, tu i tamo slušam i našu glazbu gdje su mi favoriti Karan, Jelena Rozga, Thompson, Škoro......... itd.
Ne slušam "narodnjake" (pri tome mislim na svakojake verzije istočnih nam susjeda).
G'N'R slušam još od 80-tih godina gotovo od početka.
Sliku Axla jesam postao i ispod nje stavio link bez svog komentara.
Sliku niti sam ja izradio niti znam tko je, niti ću dublje ulaziti u analizu iste ostavljam Vama na volju. Je li slika bogohuljenje ili nije, što je umjetnik s njom htjeo reći može se tumačiti na više načina. Poklonici G'N'R sigurno znaju koja je poruka slike, baš kao i ja, a to sigurno nije ta poruka na koju Vi mislite.
Sliku možete tumačiti kao umjetničko djelo ili kako već želite ali pisati o "muzici" kao Vi a ne o glazbi to je već nešto drugo. Kada ste napisali "muzika" sigurno niste imali nikakovu namjeru umjetnički se izraziti, već je to odraz Vašeg uobičajenog riječnika, što Vam ja ne zamjeram (da me ne bi krivo shvatili
).
Evo nadam se da sam zadovoljio Vašu potrebu da se izjasnim i repliciram Vam.
U nastavku samo za Vas najpoznatija balada - (još samo za kraj svi njihovi cd-ovi nose upozorenje o neprilagođenim tekstovima - pa ću tako i ja napisati kako i ova pjesma nije za svačije uši.)
Lijep pozdrav
gorlock