Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Koje konzole imate i koje igre igrate? XBOX 360 VS PS3

1
    0 0

aco78 @ 10.2.2010. 13:13

Evo ovu temu pokrećem za sve zainteresirane za gaming i konzole i koja im je bolja.

Osobno sam vlasnik X boxa 360 i moram reći da sam prezadovoljan i smatram da je to najbolja i najisplativija konzola danas. 

0 0

mario @ 10.2.2010. 23:29

Trenutno nemam niti jednu. Imao sam PS1 i PS2 a za mjesec dva namjeravam uzeti i PS3. Što se tiče Xboxa360, to sam probao kod frenda, konzola ima dobar izbor igara ali mi joystick baš ne odgovora, pogotovo oni L3, R3 botuni, koje kad stisnem imaju onako "klik" osjećaj, kao sklopka za struju.

Atm ne igram nista, donedavno sam igrao WoW ali prestao jer je postao prezahtjevan za komp, odigram koju onog moda za Warcraft 3, Defense of the Ancients, i to je to. A to toliko je dobrih rpg-a izašlo..... daddy want's to play Dragon Age Laughing

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala